Marj serbest mi oluyor bu işlemde. Atıyorum 100K lotu 1.01 den girsem mesela...Daha önce hiç denemedim, yarın ona göre emir gireyim diyorum hayek hocam.
Printable View
Marj serbest mi oluyor bu işlemde. Atıyorum 100K lotu 1.01 den girsem mesela...Daha önce hiç denemedim, yarın ona göre emir gireyim diyorum hayek hocam.
maşallah hergün düşüyor bu nasıl melem bir kağıt burdan aşağı daha gitmez diyorsun senmisin bunu dıyen bir yuzde 4-5 daha düşüyor. kağıdın bu hale gelmesinde emeği geçen kim varsa Allah belasını versin inşaallah en ızdıraplı hastalığı yakalanırda yıllarca acı çeke çeke geberir
Ben müşteri temsilcimle görüştüm. Yarın sabah deneriz daha önce yapmadım ama sanırım nitelikli yatırımcılar için veriliyor emirler diye biliyorum diye birşeyler söyledi. Bende fondan 20.000 tl bozduğumu olursa diye yarın için nakit tutacağımı söyledim. Nasipse yarın arayacak olursa 20.000 lot 1 Tl den emir girişi yapalım dedim. Bakalım ne olacak:wu:
Benimki de benzer şeyler söyledi, ilk defa yapacam felan. Dedim fazladan 1 sıfır koyma da ne yaparsan yap.:)
Yahu o lotlar yarın saat 10.30 da biter.Ben bugünkü baskının nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum.Yoksa 1.10 altı baskı manasız.Gene de ben şirket kalan lotları alacak sanıyordum ,açıkcası şaşırdım,herneyse zaten 14 milyon lot yarın saat 10.30 da 1.06 civarında kapışılır o konu da kapanır.Gündemimiz bir türlü bilanço olamıyor ki:))))))))