Tezgah altı faiz oranı falan değil enpara göz göre göre kazıklıyor herhangi bir finasban şubaeisni arayın sorun 12.25 le 12.50 oran verecekler neden 11.50 den enparaya yatırayım insanları enayi yerine koyan enparayla hiç işim olmaz
Printable View
Bıdı bıdı yapmanın manası yok ABD ve AB her yönden güçlü olduğu için dünyayı yöneten ve güçlü olduğu için de kuralları koyan ülke konumunda. Dünyanın tümü bu kurallara uyuyor. eğer kuralları beğenmiyorsan ve kurallara uymayacaksan öncelikle Bilimde, finansta ve sanatta dünyayı domine eden güçlü ülke olacaksın ve kuralları sen koyacaksın. Eğer güçlü değilsen Kuzey Kore gibi cahil cesaretiyle sürekli dünyaya ters hareket eden ülke konumuna düşersin.
Özetle Rüzgarı estirecek kadar güçlü değilsen rüzgara karşı olamazsın. Yoksa yok olursun
malesef max. 12 gorunuyor....
boyle bisey yok
Kampanyada 1.000-400.000 TL aralığında 32-180 gün vadeli TL mevduat hesapları için %12,25 faiz oranı geçerlidir.
http://www.hizliresimyukle.com/image...3/30/deniz.png
O söylediğiniz 'hoşgeldin beşgittin' faizi. Yani Hoşgeldin süresi geçtikten sonra %6,5 e kadar düşen oranda faiz veriyor. Yani Müşterilerin hoşgeldin faizi süresini unutma zaafından faydalanıyor.
Ayrıca Özellikle de dolarda hoşgeldin süresi geçtikten sonra şaka gibi %0,5 faiz veriyor. O bankayı zamanında kullandım ve hiç memnun kalmadım geçiniz.... Enpara ve cepteteb çizgisinin yanından bile geçemez.
Finans min 1 Mio TL sarti ile 33 gune 13.30% swap orani verdi.
Syg,
Hayır arkadaşım o rakamlar belli bir süre sonra enpara faizinin altına iniyor (çok çok önemli ve VIP müşteri değilsen ki artık onlara bile belli bir süre sonra enparayla ya aynı ya da enparanın altında faiz veriyorlar.). Zamanında hepsini denedim.
Ayrıca enparayı finansbank olarak görmemelisin, teknik olarak farklı bir banka olarak görmelisin. Enparayı sadece aidiyet olarak finansbank olarak gör. Teknik anlamda enpara ayrı finansbank ayrı