-
Niye ki ,reis demedi mi sizden tahkimle söke söke o paraları alırlar diye.O ödemelerin iktidar değişimi ile alakası yok ki moruk.Zaten benim bildiğim bir kısmı zaten el değiştirdi, çinli şu bu demeden bazı köprü ve hastane anlaşmalarını sattılar zaten.Misal 3. köprü çinlilerin,bazı şehir hastaneleri rönesans dan çıktı,zafer havalimanı bile satılık:)))))))))Adamlar paralarını alırlar,bu millet osmanlının bile borcunu ödedi,bunları da öder,ödemeye alışkındır halkımız öderler,isyan falan etmezler.
-
Abi sen dr olduğuna eminmisin
Diyelim ben geldim iktidarın tam tepesinde Şahin bakışlarımla etrafı gözlerimle yalıyom
Devletle o şirketler arasında dümenden ihtilaf yarattım
İngiliz mahkemeleri bu durumda geçerli di mi ama tabi orda yazılı hükmü geçmiş maddelere göre ama tabi onlar mazide kaldı O saatten sonra, Hükmü ben belirlerim raconu da ben keserim
Onlara abi bi temiz sövüyom iş bitiyo
O kaddaaaarrrrr
Yani ingiliz mahkemesini niye tanıyım
Bana ne
Borç 5 li inşaat şirketi ile ingiliz mahkeme si arasında
Beni bağlayan hiç bi şey yok
İngiliz mahkemesi bnm devlete ceza meza ha keza uzaya kadar Feza kesemeezzzz
Yaptırımlı bi fatura çıkaramaaaazzz
-
Ah değerli kardeşim biz yeni devlet kurduk da borçtan kurtulamadık,iktidar değişince mi kurtulacağız,o ingiliz dediğin adamın yeni iktidar da adamları olmayacak mı,misal şu anki muhalefet içinde benim çok şüphelendiğim en az iki kudretli adamları şimdiden var.Keşke olaylar dediğin gibi olsa memleketi türkler idare edebilse,ama 1938 sonrası için ben çok şüpheliyim,sence memleketi biz mi yönetiyoruz,hayati kararları biz mi veriyoruz.
-
Parayı tahsil için süreklilik lazım
Yoksaaaa yoksa neyyyy
Ben geliyom
Naabıyom?
Koyuyom
-
Doğru diyon hakem abi
Ama artık
Bi açılım
Yapacaz
-
Ha putini transfer edersek belki bir ihtimal,ya da yeni bir Atatürk ümüz olsa ama olasılık düşük ya moruk.100 yılda bir geliyor dünyaya Atatürk gibileri,gerçi 100 yıl oldu da ,o gelecek büyük adam gene bizim ülkeye isabet eder mi,bence olasılık düşük
-
Putin kendi oligarklarına resmen demiş,ya şu kadar parayı bulur bana getirirsiniz ya da hapishane malınıza el koyma ne gerekiyorsa yaparım.Malum kgb geçmişi de var,rusyada kgb dedi mi bence hala zihinlerde soba cıss duygusu baya baya canlıdır.
-
Yalın.. DLR_TL resmi ..
https://i.hizliresim.com/drwvdzn.gif
üzerinde biraz çalışıp, paranın reel (zoraki) faiz - maliyetini de eklediğinde..
o zaman, çok rahat ne olacağını görüyorsun..
adeta şeffaf elbise giymiş gibi oluyor...
https://i.hizliresim.com/mgmm9n4.gif
Başarırlarsa , 8.08 ila 9.25 arasını , oyunculara bırakıyorlar.. (güreş minderi bu aralık)
altı ve üstü savaş alanı..