1 bilemedin 2 taban marjı kaldı.
Printable View
1 bilemedin 2 taban marjı kaldı.
Para basıp verebilirler ,ihtimal dahilinde. Ama yine de vereceğinden kesin emin misin.Sor bakalım bankalara ,ödenmeyen KGF kredilerini bankalar Hazine'den istediğinde ne cevap alıyorlar,"yeniden borcu yapılandır mı diyorlar" yoksa ödüyorlar mı,yine ödenmez ise "ikinci defa borcu yapılandır" diyorlar mı,demiyorlar mı?....
Sistemde tl kuruyacak gibi duruyor. Cümle alem garantili mevduata gidiyor bence.
Piyasayı aşağı çeken VIOP oldu bence. Toaso iyi açtı mesela spotda, ama vadeli %6-7 eksiydi. Vadeli farkı kapar dedim, longladım... ikiside tabana yapıştı :)
Bugünkü satışların da Cuma gününü olduğu gibi viop sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Viop endeksi çekti, dolartl de sıkışanlar sattı spot aşağı geldi, spot viop u, viop spotu baskıladı. Tam bi felaket senaryosu.
Bu arada yabancı da net olarak satıyor. Aldıkları bu zamansız karar ile adamlara bi günde temiz %20 kar bıraktılar. Fiyata bakmadan satıp, çıkıo şimdide yabancı.
İş yatırıma da tebrikler. Sağlam mal aldılar. Diğerleri fare misali...ortada yoklar...
Borsa yukselirken alis tarafinda 1 sirada olan son gunlerde satis tarafinda 1. sirada
http://share.matriksdata.com/share.a...12211523136423
Amerika kiskaniyor almanya bizi izliyor ders aliyor ver coskuyu palacan , taban olmak sana yakismaz tavan tavan gitmen lazim nahlanan ekonomide pardon sahlananmi diyorlardi bu troller :kahkah: