29,78 tarihi bir zive daha yaptı..
Bakalım 29.40 üzeri kapatabilecek mi cok merak ediyorum
ytd..
Printable View
Caatsanın önemi mi kaldı.Yakında savunma Sanayii de biz onlara Ambargo koymayalım.yıl 2022 köprünün altından çok sular aktı.
Avrupa da çok para var diyorlardı.Yiyecek bulamayınca oturup para yerler , gaz bulamayınca da paraları yakarak ısınırlar artık.
Bak sen şu Allah'ın işine....
Dünya bambaşka noktaya gitmiş siz hala dogmatik düşünce yapısından kurtulamamışsınız.
Gün gelir buralarda da bazılarının 5 lirada HALKB de haddini çapını bilmeden konuşanlardan farkı kalmaz.Bir dost.
Yok senin için yazmadım zaten. Seni biliyorum az çok yazılardan. itibar puanı veremiyorum buradan yazdım.
Güya ky dolu HALKB *3 yapınca henüz millet işe uyanamadı. Herkes al-satçı olmuş. Artık al-sat ile kim daha fazlasını kazanabiliyorsa. Buralarda insanları buna yönlendirenler düşünsün.
Sn.Zdx&Lunar Soul Kardeşim hayat bazılarını kafaya takacak kadar uzun degil sizde bilirsinz. Ama malesef Bazıları algılar ile oynayıp insanların yatırım stratejilerini değiştirmekteler. Sonucu genelde kücük yatırımcı icin acı oluyor. İnsanlar etkileniyor. Büyük resme degil dar alanda kısa paslaşmalar ile uğraşanlar çoğunlukta malesef.
Saygılar..
ytd
HALKB ı da 3 yıldır takip ediyorum kısada al-sattan para kazananlar bu ara hepsi yaya kaldı ellerinden hisseleri alıp yürüdüler:)
Çok bilenler, yazıp çizenler, davayı takip edenler, 3.5 bekleyenler, daha neler neler..
Ama para tekniği-temeli herşeyi bozar..
Büyük ve güçlü Türkiye yolunda adım adım.. Hepsinin sırası var..
zaman herşeyin ilacı bekleyip sabreden görecek ve çok kazanacak..
Asla yatırım tavsiyesi değildir..