Hergün para dağıtıyorlar burda bi türlü sıra bize gelmiyor diyenler varsa bişeyler ters gidiyor demektir. Teknik analiz bilmiyorsa bian önce öğrensin, Napim katırcı_bedri abi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
zalım pala yannış yöne fışkkırtıyo bak ya şuna mahsus yapar gibi
Senin gardıropta her türlü fışkırmaya karşılık mühimmat var ve senin gibi hızlı reaksiyon alamazlar..
10-03-2022, 13:23
sahingonul
Alıntı:
Originally Posted by Kandirildim
Spotta alsa anlarım.
Vadelide götürüp spotta yerinde saydırıyor namussuz.
Long için çok erken sn sahingonul
Kişisel görüşümdür...
risk varsa kazanç var. herkes satıyorken almak lazım
10-03-2022, 13:23
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by katırcı_bedri
Palanın dikkatini dağıt millet sebeplensin..:oleyo:
Striptiz yapsak olur mu
10-03-2022, 13:25
katırcı_bedri
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Striptiz yapsak olur mu
:kahkah: estağfurullah..
10-03-2022, 13:25
el turco
Alıntı:
Originally Posted by ariston
Baba filminde "aracılık için sana gelen haindir" sözü vardı. Mantıken babalar aleminde senden taraf olsa zaten sana sormadan yapılması gerekeni yapar, diye düşünmüştür.
O yüzden bu tip işlere girerken 10 kere düşünmek lazım.
bir de "güvenliğini sağlamayı garanti eden haindir" gibi bir şey diyordu bahçede baba oğluna. filmin sonunda tesco benim bölgeme gideceğiz diyince öldürülmüştü.
10-03-2022, 13:26
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by katırcı_bedri
:kahkah: estağfurullah..
Adı üstünde pala bu. Ya striptiz yapacaz yada arkadaki incir yaprağını çekecez
10-03-2022, 13:26
manif
massanın tekrar denge kazanması için bence vadelinin 225 altında bir değerle kapaması lazım aksi beyhude
10-03-2022, 13:28
ariston
Alıntı:
Originally Posted by el turco
bir de "güvenliğini sağlamayı garanti eden haindir" gibi bir şey diyordu bahçede baba oğluna. filmin sonunda tesco benim bölgeme gideceğiz diyince öldürülmüştü.
Çok tutan bir film olması hayatın gerçeklerine vurgu yapmasından olabilir.
Öte yandan vatandaş pişman olmuş, senden özür dilliyor, ne istersen verecek tipi bir aracılık da sakınca olmayabilir. Elçiye zeval olmaz diye bir söz de var.