Hasar tespit çalışmaları yarın ya da Perşembe günü netleşecekmiş diye öğrendim Sayın Wiper. Hasarın boyutunu görmeden onarım süresi için birşey söylemek mümkün değil bence, şirket yetkililerinden hasar vb konularda tatmin edici şeffaf bir açıklama geleceğine güveniyorum. Şirketin en büyük eksiği olan iletişim ve müşteri ilişkileri konusunda Uğur Beyin katkısı çok olumlu, dürüstçe açıklama yapılacağından şüphem yok.
Ancak beni tedirgin eden konu yangının paketleme bölümü ile birlikte elektronik kart üretim bölümünde çıkmış olması, elektronik kart üretim bölümündeki tüm cihazlar çok hassas elektronik cihazlar, yangın kadar belki de daha fazla zarar söndürme çalışmaları sırasında sıkılan sulardan meydana gelmiştir muhtemelen. O nedenle zarar tutarı epey büyük çıkabilir ama sigorta karşılayacağı için şirketin kaybı olmaz, şirketin kayıpları üretimin yeniden başlamasına kadar üretim yapılamaması nedeniyle olacaktır. Karel elektronik kart üretim bölümünü modernize etme çalışmaları kapsamında yeni cihazları alıp üretime üçüncü çeyreğe kadar başlamayı planlıyordu. Yangın bu süreci hızlandırmaya neden olur ve cihazların alım süreci hızlandırılabilirse %100 aktif olmak çok zaman almayabilir. Paniğe gerek yok ama kötü senaryoda bu süreç uzayabilir yine de çok büyük sorun olmayacaktır. Sorunun boyutunu bilmeden en kötü senaryoda ne olabiliri tahmin etmek amacıyla birşeyler yazdım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, ben şirkete güveniyorum.
Bir de şirkete birkaç gün içinde, bedelli sürecinde kullanılmayan 1.350.000 lot rüçhan satışından 15-16 milyon extra para gelecek şu sıkıntılı süreçte işe yarayacaktır. Yaraya bir nebze merhem olacaktır.