Hemen kutsama ve biat etme olayı...Güzel kardeşim kimse ile derdimiz yok o dediğin adam CAHO-KARAKEMAL-ABKA-TOKATLI ve adını sayamadığım pek çok forumdaşla hararetli tartışma hakarete girdi.
Seni bu topikte aktif olarak 3 aydır görüyorum.Meselelerin MAZİSİNİ BİLMEDEN BODOZLAMA girmen tuhaf olmuş.
Şimdi bu zat TEKNİĞİ KUTSAMIŞ VE eleştirilemez haline sokmuştur.Birisi tekniği eleştirse hemen üzerine alınıyor.
En önemlisi teknik ile ve belirttiği yön ile ilgili SORU SORULUNCA,ARIZAYA BAĞLIYOR.çünkü mantıklı cevap veremiyor-ikna edemiyor.CEVAP VERMESE DE OLUR...Sonrada karşıdakine hakaret ediyor..''Sen anlayamazsın-geri zekalısına getiriyor gibi''.Daha bu gün TOKATLIYA dediklerine bak.Oysaki tokatlı daha net cevaplar istemişti.
Mesela 2 yıldır soruyorum.TÜM DEDİKLERİNİN OMURGASI BU...3.20 doları kırdı? ne demek..1 saat mi 2 gün mü-kapanış mı..peki tekrar üste çıkarsa ne olur?
Bunlar net olmadıkça hepsi ÇÖPTÜR...ha senin gibi bazı muritler yüzünden ŞEYH uçar:)
ama inan keramet şeyhte değil...Olayı-tekniği-piyasayı bilmeyen ahali yüzünden bazı kişiler itibar görüyor..
MESAJLARIM TAM BİR BÜTÜNLÜK İÇİNDE..DEFALARCA TEKARALAMAKTAN BIKTIM..AMA anlaşılmayan bir konu varsa kimseye ''sen nasıl anlayamazsın-sorun senin zekanda vs..'' demeden yine anlatıırım..derim ki demek ki ben iyi anlatamamışım..