Şu forumlarda,satmayin diyenlerin o hissesinin yükseldiğini hiç görmedim ben şahsen...ha adam gibi kağıtlarda geçerlidir,o da bize gelmez...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Printable View
Şu forumlarda,satmayin diyenlerin o hissesinin yükseldiğini hiç görmedim ben şahsen...ha adam gibi kağıtlarda geçerlidir,o da bize gelmez...
Diğer sitedeki arkadaşa göre üç haber vardı. Biri bilançoydu, geldi. Ki bilanço en kötüsüymüş. Diğer iki haberi bekliyoruz diyor. Bekleyelim bakalım. Şapkadan tavşan çıkacak mı bakalım.
O arkadaş hisselerini yüksekten satip,kaçmistir...
Yüksek bey,ben bu forumlarda ön planlarda olup ta para kazandırani, ilk foruma üyelik tarihim olan 2010 'dan beri görmedim.aksine 90 bin lira kaybetmeme neden oldular.örneğin aslan,tspor,esems,srvgy,memsa..... Bu forumlarda bazılarına inandık,babayı aldım....hep zarar,hep zarar....babasının hayrına iş yapanı görmedim.......,en son darbeyi de ağbi bildiğim bir forum üyesinden elimde 4 yıl tuttuğum eplas ve mzhld ler için olumsuz konuştuğu için sattım,hisseler 2 ay sonra 3 e katladı...
Haklısın batık kardaş haklısın. Kansız adam çok bu dünyada. Üç kuruş için onurunu, şerefini satan adam dolu.
Arkadaşlar bu borsa adamı yer bitirir. Hele ESEM gibi spekülatif hisselere takıldıysanız. Yıllar geçiyor insan tecrübe kazanıyor. Kazanılan her tecrübe kaybedilen paralar ile doğru orantılı. Benim 20 yılda öğrendiğim tek tecrübe çok para kazanma hırsından vazgeçmek. Bu hırs insana en büyük zararı veriyor.
Aynen venedik kardeşim.Arasıra kazandığım oldu,ama kaybettiklerimin yanın da,deve de kulak kaldığı için satmadim,satmayinca da hemen geri gelir, ben de şans yok.örneğin banvit o 3,5 liradayken takipteyken almadım hisse 28 oldu.alctl 6 'dan almadım,12 oldu.....ha ben alsaydım gidermiydi orasida tez konusu olur du...