Bu sefer sanayiler daha iyi gider diyordum ama sanırım yine ve yeniden bankalar gidecek
Printable View
Bu sefer sanayiler daha iyi gider diyordum ama sanırım yine ve yeniden bankalar gidecek
Emmi sektör ağırlığı sanayi mi banka mı
Onu desen
Tam düzlüğe çıkıcaz yine şimşek görevden alınacak lafları çıktı
https://i.hizliresim.com/2mn8c7g.png
xu030 endeks geçen sene tam bugünlerde yapmış zirvesini 12300, o günden beri aşağı eğimli düzeltme modunda kaldı, 2 sert kırılım oldu- ilki ağustos başı yen kaynaklı küresel carry fırtınası dış kaynaklı, ikincisi ise 4 ay evvel laz müteahhidin derdest edilmesi iç kaynaklı.. geçen yıl tam bugünlerde manşet moodys 2 kademe not artışıydı, gerçi önceki mayısta ykb satılıyoo yalanıyla zirve yapmış, yabancı satışı başlamıştı, temmuz moodys zirvesinden sonra katmerlendi.. kasım trump zaferi yönü çevirdi, tam yeni zirveye doludizgin gidiyorduk ki, ekrem tutuklandı, 4 ay daha oyalandık.. bunların hepsi paranın fonlama maliyeti, geçen sene temmuzdan beri nakit duranın 100 lirası 150 lira oldu, xu030 almışın 100 lirası bi sene sonra ancaa 90 lira
hakkatten eskiden ne çok çıkardı bu laflar, ne zamandr çıkmıyodu, şimşek ikide bir -reisin tam desteği arkamda falan demek zorunda kalırdı.. bu sıra kabine değişikliği olacağını sanmıyorum çünkü çok dillendirildi turizm bakanı tarım bakanı vs böyle çok konuşulan zamanda değişiklik yapmaz genelde reis.. piyasanın umursayacağını zannetmem, belki açılışta bunu bahane edip basarlar bi miktar- o da alım fırsatı olur zaten