Keşke bende sizler kadar tecrubeye sahip olup bu işi sizler kadar iyi bilseydim... :Sad:
21-03-2019, 14:46
bdayım
Alıntı:
Originally Posted by Yamuk Prenses
Keşke bende sizler kadar tecrubeye sahip olup bu işi sizler kadar iyi bilseydim... :Sad:
elinin hamuruyla erkek işine karışma
21-03-2019, 15:14
Viop&
Alıntı:
Sana bi tüyo vereyim o zaman bu tür kağıtlarda operasyon borsa çoşarken değil,çökerken olur;ters psikoloji ilgiyi daha çok artırır...
21-03-2019, 15:31
Yamuk Prenses
Alıntı:
Originally Posted by Viop&
Sana bi tüyo vereyim o zaman bu tür kağıtlarda operasyon borsa çoşarken değil,çökerken olur;ters psikoloji ilgiyi daha çok artırır...
Ben bilmem. Alıyorum satıyorum sadece. İki gün önce sattım biraz. Dünde verdim ve aşağı bekliyorum diye yazdım. Hala bekliyorum. Verirseniz 18'e alırım biraz... :wave:
21-03-2019, 15:46
Viop&
Alıntı:
Ben bilmem. Alıyorum satıyorum sadece. İki gün önce sattım biraz. Dünde verdim ve aşağı bekliyorum diye yazdım. Hala bekliyorum. Verirseniz 18'e alırım biraz... :wave:
Ben vermem de veren olur,bekle sen...
21-03-2019, 16:00
gurcan74
Alıntı:
valla arkadaşım,coşarken değil...fışkırırken bile bu kağıda işlemez senin dediğin şey...
21-03-2019, 16:06
Viop&
Alıntı:
Originally Posted by gurcan74
valla arkadaşım,coşarken değil...fışkırırken bile bu kağıda işlemez senin dediğin şey...
Genelde bu iş böle olur,bekler görürüz...
21-03-2019, 16:12
Yamuk Prenses
Alıntı:
Ben vermem de veren olur,bekle sen...
PHILIPP'ten umutluyum olmadı İŞ bozguncusu 18 e gönderir birazdan :hi: Hatta Yatırım gelip 24-25 aldıklarını 18 e verebilir. Yapmışlığı var.