Iki tane aracı kurum tahmini gördüm orge ile ilgili. Bir tanesi 45 digeri 55 mln tl net kar tahmininde bulunmuş.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Iki tane aracı kurum tahmini gördüm orge ile ilgili. Bir tanesi 45 digeri 55 mln tl net kar tahmininde bulunmuş.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dalgamı geçiyorlar, bak burada dursun en az 90 milyon kar var aşağısı kesin tirpanlanmis olur.
Dip notlara bakın 103 milyon Euro artısı var şirketin.
Ciro patlamış, kar marjı patlamış şaka gibi ,
Hatta bıraksınlar bu işleri.
90 milyondan az gelsin ülkeyi terk ederim
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kurla en az 13 TL ederi var.
O fiyat bile 2017 fiyatı.
Ges de ciddi büyüme potansiyeli olan bir firma.
Elektrik taahhüt işinde tek tabanca.
Bu fiyatlar şaka gibi
Ciro 36 milyondan 150 milyon
Vök 9 milyondan 60 milyon.
Fiyatlama yok.
Tam ölü balık.
Göreceğiz yıl sonu.
Bofa debelen dur.
Yaltakcisi tacirler finans, halk.
Göreceğiz bakalım neler olacak
Benim bahsettiğim 2.ceyrek yani 3 aylik kar tahmini. Siz 2.ceyrek icin mi 90 mln tl bekleniyorsunuz.
Kur riski tablosuna gore usd den 700 bin zarar euro dan 7.4 mln kar yaziyor. Nette 6.7 mln kar var doviz pozisyonundan.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin, Kocaeli ilinde inşası devam etmekte olan Gebze - Darıca Metro Projesi'nin, Depo ile Gar Arası Çift Tüneller Elektrifikasyon İşlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 1.625.000 EUR+KDV ve 14.600.000 TL+KDV tutarındaki teklifin kabul edildiği ve ihalenin Şirketimiz lehine sonuçlandığı İşveren Eze İnşaat A.Ş. tarafından Şirketimize bildirilmiştir. İşveren ile sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.
İşin 365 günde tamamlanması planlanmaktadır.
Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Bugün ORGE hareketlilik olabilir.
10.45 sonrası düzeltmesini yaptığı söyleniyor.