Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 brüt rezerv konusunda yanlış düşünüyor bunu nakit gibi değerlendiriyor uçakla nakit oalrak getirebilir diyor bi yerde yanlışlık var Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz başkan. Amerikan hazine bonosunda pek bir brüt rezerv kalmadı bildiğim kadarıyla. Çoğu altına çevrildi.
Alıntı: Originally Posted by rxpu Yandaş olmayan isimlerden bence. Kendisini dinlerim. Yandaş olmadığı konusunda emin değilim...Bazen çok şaşırtıyor beni...
Alıntı: Originally Posted by Balder Hay okumaz olaydım bu forumu, moralimiz dün biraz düzelmişti şimdi sıfırlandı. :thumbdown: abdül iflas aşamasında değiliz diyo bozma moralini
Alıntı: Originally Posted by rxpu Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz başkan. Amerikan hazine bonosunda pek bir brüt rezerv kalmadı bildiğim kadarıyla. evet onları çıktık bu arada şimdi söylediği ilede bi önceki ile çelişti biz adamalrın kağıtlarından çıkarız derken yabancı bizimkinden çıkmaz diyor
Borsaya ayarı veriyorlar ... Biraz destek için alım girmiştim hepsi geldi ...
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Yandaş olmadığı konusunda emin değilim...Bazen çok şaşırtıyor beni... Ucundan acık. Çok az. Arada bir.Bu devirde o kadarı kadı kızında da olur. :)
Alıntı: Originally Posted by broker33 Borsaya ayarı veriyorlar ... Biraz destek için alım girmiştim hepsi geldi ... önce az aldılar vioptada dedim son dakikalarda kaymak için yapıyorlar diye
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Yandaş olmadığı konusunda emin değilim...Bazen çok şaşırtıyor beni... yerine gelince doğruları söyleyemiyorsa yemişim onun tarafsızlığını..