Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.Seviyorum
Printable View
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.Seviyorum
Bayramınız mübarek olsun .... vangd müdavimleri.... utkual kardeşim seninde ... anlıyacaklar seni ama zaman la.... 😉
1.93-2.15 haftalık,,,%11 nasıl sevilmesin:)
52 hafta x11=%572
hadi yarısı olsun:)
nasro 3 ay önceden bugünleri görmüştün sen, sen bilmiştin sen büyüksün sen kralsın sen vangd öngörülerinle 100 kişi içinde en doğruyu söyleyerek yine imzanı attın,, bu engin bilgilerini fedakarlık yapıp altın değerınde zamanından vakit ayırıp,, biz cahil ky leri yönlendirdin şurdan alın burdan satın vs.. şu ay'a kadar gitmez vs.. hatta hala elinde bu kağıdı bulundurup satmayanlara 'öküzün trene avel avel bakması misali' vangd taşıyanlarında avel avel izlediği hükmünü buyruk ettin,, biz ise böylesine kral bi üstad'ı dikkate almayarak saygısızlıkta bulunduk.. tüm vangd ky'leri olarak özür dileriz..
Bu forumda ky sacma yorumlari ile kandiranlar nerede .bak ben burdayim.bana spek adami diyenler nerede .siz bu yazdiklarinizla kendi vicdanlarinizi rahatlatirsiniz ancak.
Yatirim geç kalinmis spekulayondur.3 ustu satarsin hisseyi duzeltmeyi beklersin borsacisindir.
3 liradan alir 8 den saticam hayali kurarsan yatirimci olursun.
Hissedeki sert pull back i bekleyin o hareketten once ben girmem.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert pull back bekliyoruz da üstat alamıyoruzki az dursa şöyle 1.8 ler falan fuul dalacam da durmuyo namıssız hemen yukarı atıyo... az beklese alacaz. Sen zpeği tanıyosan bi kere daha yapsın pull back mıdır nedir .. hatırımız yokmu nasro abi... yatırımcı olduk... bittik perişan olduk... bizim kafa basmıyo... sen yönlendir bizi... 😂😂😂😂
Uzun vade hiç bir kağıttan kaybetmedim.vangd ben rahatım sende rahat ol. Nasro abimiz kağıda yatırımcı olursunuz diyor. Ben vangd nın sektöründe lider olacağına inanıyorum ..Galip başkana güveniyorum... ve bu kağıdın yeri buralar değil diyorum. Elbet hak ettiği rakamlara ulaşacaktır... saygı ve sevgilerimle
Uzun vade düşünün korkmayın 😂😂😂