Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster B sikki fatihim 100k ya kadar devlet guvencesi de var... Yengeyee de bol 200k garanti😀 150 k oldu ya webster.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Amerika borsayı kapatıyor galiba öyle bir dedikodu var Kötü bir tercih olur SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Amerika borsayı kapatıyor galiba öyle bir dedikodu var Töbe haşa elektronik ortama alıyor...
Alıntı: Originally Posted by Webster B sikki fatihim 100k ya kadar devlet guvencesi de var... Yengeyee de bol 200k garanti😀 ppf de devlet garantisi yok mu?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Töbe haşa elektronik ortama alıyor... Aynen düzeltme yaptım
Alıntı: Originally Posted by mrfatih ppf de devlet garantisi yok mu? Yok tabi.....
Alıntı: Originally Posted by mrfatih güvenemiyorum ona maalesef sadece hangi ppf daha iyi ya da 10.5 den olan günlük mevduat mı sizin tercihiniz ne olurdu? Denizbank 250 ye kadar 11.50 veriyor yeni kampanya.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Aynen düzeltme yaptım ABD borsasıyla oyun olmaz çarparlar adamı...