CAKIR....
benim KOL KESTIGIM AN.....dibe ulasmis oluruz...oyun tarzim...TREND....kol kestim mi....icinde oldugumuz dusus trendi bitti demektir...
Printable View
Eskiden takas aracı kurum yatırımcı alan satan görünür bilinir ve birazda iz bırakıdı. Şimdi adamlar kimin hangi bankada hangi senette kredi aldığını kaç lot olduğunu biliyor. Yani birinde nükleer silah var, diğerinde orak var. orağı sallıyoruz ama bir birimize isabet ediyor. Bu nedenle küçük yatırımcının tek silahı zaman, senedi alacaksın 5 yıl bakmayacaksın. Tabi sorsan hepsi kademeci ve kademeden kar almak için caba sarf ediyor. özetle teknik grafik çok adil değil artık.
ya o....ya ben....ARASI YOK....birimiz olecek.
dip 8700 degil artik....8400....buraya kadar olumune....ya o....ya ben....ARASI YOK.
Mehmet Şimşeğin borsa risklidir demesi benim için en büyük şüphe. Kendileri mala giriyor girecek ve girdikleri için küçük yatırımcıyı kibar şekilde uzak tutuyor. Hafta sonu borsalara faydalı bir haber olmalı. Trump uçağu üstümüzden gececek :) bu bile yeter.
USAGLAR.....
GOZUMU KAN BURUYOR....bunu ki...SOYACAGIM....ziraatmis...bofaymis...viz gelir tiris gider...BENIMLE BASA GELEMEZ....ADAMI OYARIM....OYA GIBI....