Üstad aslında en iyisini yaptı Kemal abi poker'i çok severdi biliyorum kızıda herkesin elini gördü Şubat en geç Mart ayı içerisinde okkalı net bir açıklama bekliyorum/z:rtfm:
Printable View
Proje korucuoglu'nun projesi mi:shh: :drunk::whistling::shh::Sad: paylaşılsa :drunk:
Geçmişte Kemal abinin bu şekilde beyanatları vardı;
Güç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, "Orada kimse inşaata başlayamaz" sözleri ile Mesut Sancak'a meydan okudu...
Güç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, kamuoyunda "Basmane Çukuru" olarak da adlandırılan Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için TMSF tarafından yapılan satış ihalesinin yasalar önünde geçersiz olduğunu savundu.
ORTAĞIMIZ KAYNAĞIMIZ HAZIR
Hukuki pürüzler ortadan kalktığı gün biz de inşaata başlayabiliriz. Proje ortağımız ve kaynağımız hazır. Yani mesele kaynak meselesi değildir. Burayı alanlar da İzmir’i utanç çukurundan kurtaramaz. Çünkü projenin gerçekleşmesi için yasal zemin yok. Bu nedenle söz konusu alan, ihaleye çıkarılamaz, satılamaz, devredilemez, inşaat yapılamaz."
https://www.patronlardunyasi.com/bas...ata-baslayamaz
Merhaba arkadaşlar
Tmsf' ye olan borç mahsuplaşma hariç Sayfa 128 de 2020 başı itibariyle 118 milyon dolar para ödenmiş diye okudum,o zamandan bu zamana 5 yıl geçti son halini bilen varmı kalan borç nekadar
İşin açıkçası hiç kimse sormuyor araştırmıyor hiç kimse de hesap vermek istemiyor ancak şirketler için şöyle bir durum var ticari sır adı altında her türlü bilgiyi belgeyi saklıyorlar aynı zamanda şunu da göz ardı etmemek lazım geçmişten bu zamana kadar birçok vergiyi affı veya SGK primleri sıfırlandı.
Benim dışımda kimse bu şekilde TMSF olsun, şirket yetkilileri olsun sorgulanmadığı için yahut sorgulamadığımız için adamlarda hesap vermek mecburiyetinde hissetmediği içinde bilgi vermek de istemiyorlar niye malın ya da parasının peşine düşen yok:drunk::vk: