Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Tetanoz aşısı bir biyolojik silaha dönüşmeye en uygun araçtır.
Nasıl?
Gereksiz ve çok defa uygulanırsa.
Dr. Ferhat Arslan
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
ÇOK BÜYÜK PİSLİK VAR.
TETANOZ
AİLENİZİ KORUYUN
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Bir insana 10 yıl içerisinde herhangi bir nedenle 2. 3. 4. Kez tetanoz aşısı yapılmasının hiçbir tıbbi açıklaması yoktur. Diyelim ki ciddi bir toprak veya toprak ile bulaşlı ,ilişkili bir doku yaralanması var o zaman yapılacak şey TETANOZ IMMUNGLOBULIN dir.
Alıntı:
Ali Erdoğdu
@ARAL6223
Aynı olay daha bir hafta olmadı bizim başımıza geldi çocuk ayağını burktu acile gittik ayağı atel aldılar doktor dönüp tetanoz aşısını varmı veya ne zaman yaptırdınız diye sordu bende kızıp kendisine tetanoz ne alaka diyince tartıştık sonuçta yaptırmadım
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
20 Şub
Ne alaka muhteremler ayak burkması ile tetanoz aşısı? Bir söyleyiniz anlatınız rica ediyoruz Sayın
@sagliklicozum
Bu kişiyi arayıp sorar mısınız?
Alıntı:
piu
@MgeGksoy583323
Geçen yaz arı soktu, alerjim olduğu için şiştim ve hastaneye gittim. Hemen antihistaminik ve tetanoz yaptılar. Neden tetanoz diye sorduğumda ben de terslendim.
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
11s
Arı sokmasına TETANOZ aşısı!
Beyler bayanlar kaçın.
Alıntı:
Nika Lori
@NkaLori1
Hocam merhaba. Dün beni aile hekimliğinden aradılar. 6 haftalık hamileliğiniz varmış, aşılarınıza başlamamız lazım dediler. Ne aşısı dedim?Tetanoz dedi.Sonra bir sürü bi şey daha saydı.Daha kalp atışı duyulmadı bu ne şimdi dedim?Gelin doktorunuzla konuşun dedi.Şaştım.
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
11s
Sakın ha
Alıntı:
atlas
@atlas30987542
O kadar çok tetanos yapıldım ki şimdi kara kara düşünüyorum başıma ne gelecek diye belki 10 tane tetanos vuruldum var mı hocam artık bir çare
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
9s
Medikal suç! Suç mahali ve uygulayıcısı sorgulanmalıdır
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Tetanos'un laneti Kriptos şehrini kasıp kavurmakta iken kendini ona mahkum etmiş Difteros KARMA'nın belasını ADEM olacaklara yüklüyor ve YÜKLÜlerin bir kısmında ABORTUS kehaneti nevzuhur ediyordu. Romatikus myaljikus her evi tek tek dolaşıp uğruyordu. İnfertilitus ve multiple sklerutus tepeden inen bir sis kümesi gibi etrafa yayılırken birden evet birden
Ferhatus kuyruklu yıldızı dağıttı hepsini.
Zeus şöyle baktı ve dedi kim bu Ferhatus.
Allahın belası evladım.
Sizlere Allahın belasıyım.
.........................................