Herşey olur kimse demesin yok kar yok zarar hepsi dümen spk üçkağıtçıları isterse iki gün %20 artırır. İsterlerse gömer batırır milletin elindekini toplarlar yalan mı ağaların iki dudağı arasında herşey canları istesin yeter. Ytd.
Printable View
Herşey olur kimse demesin yok kar yok zarar hepsi dümen spk üçkağıtçıları isterse iki gün %20 artırır. İsterlerse gömer batırır milletin elindekini toplarlar yalan mı ağaların iki dudağı arasında herşey canları istesin yeter. Ytd.
Şenol güneş sezon sonunda tspor
A gelecekmis diye duydum Trabzonlu
Bir arkadaştan...
Doğru da yükseltildiği zaman, yüksek fiyattan hisseyi dağıtacak kadar ilgi çekmiş olman gerekiyor. Buna da beklenti veya hikaye diyorlar ki yüksek fiyattan alacak kişi o hikayeye veya beklentiye istinaden malı alsın. Şimdi bu beklenti yaratılamaz mı evet yaratılır, nasıl yaratılır kısa vadede ancak çok ciddi bir sponsor, hisse satışı veya bir başka yolla kulübe çok ciddi bir nakit girdisi sağlanarak olabilir. Yoksa sezon bitti, ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligi beklentisi kaldı, kim neden alsın bu hisse yüksek fiyattan? Sebep bulamıyorum. YTD.
Bu sefer dibi görünmüyor
bu tuvalet kağıdı 2016 da 1,2-1,3 larda idi. gene gözü oralara bakıyor. maliyetim 2-2,1 larda olan donuna kadar malda olarak söylüyorum ki kağıda girecekler 1,2-1,3 larda da girip avlanmasınlar. 0,8-0,9 larda çaktırmadan girebiliyorlarsa girsinler. çünkü spek işin **** çıkardı. ha speğin para kazanma hırsını anlarım, herkeste var o hırs. ama bu kadar da olmaz
YTD
Memlekete yazık oluyor... Bu ne hırs... Bedelini hep beraber ödüyoruz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suda ısıtılan kurbağa misali
aylar önce 1.91 iken bu yorumu ve uyarıyı yazmışım.
https://resmim.net/f/YyPtFj.png
bazıları hakarete başlamış.
hatam 1.91 den dönüş diye yazmamdır.onuda sonradan yazdım. alıma sebep olduğum kişiler varsa onlardan özür dilerim. başkanın intikam için elindekileri. satacağını hesaplayamadım.
ama 1. 91 son durak olduğunu da yazdım yukarda.
tarihe dikkat.