Anlaşılan 4.15 e değecek, ytd...
Printable View
Anlaşılan 4.15 e değecek, ytd...
ortak artık inşallah maşallah diyeceğiz yapacak birşey yok....bu hissenin sahibi var mı yok mu belli değil....aynı film doas ve brisa içinde var....doas birgün 25 tl lere çıkarsa şaşırma ortak benim analizim 25 tl diyor şuan kaç 8 tl lerde....demek istediğim ortada büyük pasta var kasıyorlar....gubrf de ne var anlamış değilim....tam uyuza bağladı....şu bilançoda gelsede rahatlasak.....keşke zarar açıklasada bu yönetimi ipe dizseler...yönetici kadrosunu tamamen silsinler eskilerden kimse kalmasın...arka arkaya zarar yazarsalar belki birileri fark eder...
Ortak bir hissede DİP diye bir kavram olur bu namussuzda bu kavram yok.... günlerce haftalarca gıdım gıdım yuları gidiyor...3 günde bütün aldığını geri basıyor...
Endeks gidebileceği zirveleri defalarca denedi gitti geldi bu *ok çuvalı hiçbirinde yukarı dönüş yapmadı.........
Bakalım 4.31 üzerinde tutunabilecek mi...? Tutunursa buralar son alım fırsatı olabilir...
Yumurta ..öte dayandı, tahminimce bilanço öncesi baskıyı kurmaya çalışıp son kozlarını oynuyor Ayılar... Boğalar pusuda...
Bu da Gübre nin dolar bazlı haftalık grafiği...
http://i.hizliresim.com/oOyROX.jpg