+70 BİN ÜSTÜNDE ALICI KAPATIRSA YARIN İÇİNDE ÜMİT VERECEKTİR.TEKRAR 37 RAKAMI İÇİN TABANA LOT YIĞMAZLARSA KAR SATISI YAPANLARINKINI ALACAKLARDIR....Gün sonuna bakmak lazım...
Printable View
http://www.resimag.com/p1/f838075e88.png
beklediğim dönüş buydu ve o dün oldu almadım çünkü işbtr vardı bir başka hissenin brüt takas ve sonrası yaptığı hareketler şunu unutmayın kapanış fiyatının bir sonraki gün -%9 altına geliyor oradan almak daha güzel
Benim degill de senin zoruna 10.38 de gitmiş. Uza mk
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Mirza kırıcı olmayalım yanlış anlaşılmalar olabilir.Hepimiz aynı gemide dalgalarla boğuşuyoruz.5 TL den alan Spek mal dağıtımına başladı .Teknik olarak bakarsak yaniliriz.Bence şansınızı deneyin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin yine ekside acacagi kesin gibi.Bekleyen alicilar genelde 20 civarinda beklediler onlarin. Yarin ki acilista emirleri 20 bandinda olacaktir bu da acilisi etkileyecektir.Bugun ki gibi yine sonradan toparlar mi bilmiyorum ama bugun ki alim ortalamasi 21 ustunde geldi.Hisse bicak sirtinda gidiyor ama hissenin tavan serisine baslamadan onceki hareket ve hacimine benzer seyler oluyor.Bu hafta icerisinde bir haber gelirse pozitif bakis devam edebilir..
Hissenin net 315 bin lot alicisi cikti bugun.Hemde bir cok kisi 5 tlye dusecek derken ...Bistin dususu devam ederse yarinda alici toplayabilir kendine.Hissyk asagi yukari kaldirip indirerek guven kaybi yasatmalarindan dolayida kucuk yatirimci temkinli geliyor ve yuzde 20 yi goren satma istiyor...Tum bu olumsuzluklara ragmen alici halen buluyor.
Cuma gunune kadar pozitif devam edebilirse 26-27 ye kadar gidebilir aksi durumda geri cekilecegi yer 19-20 bandi gibi duruyor...Hangisi agirlikli derseniz Cumhurbaskani imzasina kadar pozitif devam etme egiliminde oldugu gorunugor.
Ama eminim ki bir dusustu hemen ususecekler bunu n defter degeri cok kucuk diye....Sizin deftere gore 5 tl ama reeelde 22.8 gosteriyor.5 tlyede cekilse hisse beklentisi bitmeyen bir kagit vale herkesin kazanabilcegi bir hisse...Hikayer yeni basliyor ve kesinlikle ky nin girmesini istemiyorum...Ky nin girdigi her yer panik havasi cunku bir ileri bir geri....
60 dan bu yana 2 milyondan fazla satis yapildi spekte bitmemis mi bu kagit ?
Efendim ,uzun zamandir yazamadim .Bekledigimiz gibi kademelerin dolarak klnmanin yoluna devam etmesi gayet saglikli.Lakin gemiye invest ak oyak yatirimin binmesine şaşirmamak lazim. 3 aylik brutun gerekliligide ispatlanmis demektir.
Fakat israrla bekledigimiz ingiltere fonlari(arap kokenlidir), varlik fonu,yil sonu sermaye arttirimi, olasi iş bankasi gelirleri anlasilan bizi hop oturtup hop kaldiracaktir.
Yatirim tavsiyesi olmamakla beraber ,onumuzdeki iki haftayi sabirsizlikla beklemekteyim.
Asla tavsiye degildir.