Bu gün kapanış tahminim 2.03
Yatırım tavsiyesi degildir
Printable View
Bu gün kapanış tahminim 2.03
Yatırım tavsiyesi degildir
Perşembe/Cuma spk beklentisi dikkate alınabilir...Migros 27 yi gün içinde gördü...Kipa dan çok şey beklediğini Migros yönetimi ve analistler söylerken KİPA yatırımcısı kaderi ile başbaşa...
Öğlen genelde fiyatlara baktımda...yakın geçmişte 0.65 /0.75 aralığında aylarca yıllarca dolaşan Şeker Fins Kiralama nın 2.20 lere geldiğini gördüm.Bişey olmaz bu kağıttan derlerdi...Asla gözüm yok yolu açık olsun elinde olan gerçek yatırımcıyada hayırlı uğurlu olsun...Böyle örnekler çoğaltılabilir..KISMET...
Bence bugün tahtanın 2.05 kapanmasının en büyük rolu osmanlı yatırımın 1.670.000 lot alması oldu
Sabah 2.04-2.07 mallar allındı
Bugünkü alımlara bakarsanız yatırım finans 700.000 lot daha topladı. Satanlar gedik,alan,garanti, A1,iş yatırım
Yani gene aynı cep ama artık düşüremiyorlar tahtayı...
Bugün sadece meraktan 2.06 ya 1.000 lot yazdım 200.000 lot mal varken satışta emir silinerek benim lotu aldılar
Eğer 1.000 lota bu kadar ihtiyaçları varsa yakındır haber
Yarınki açılış için benim tahminim 2.06
Spk bültenin eğer açıklanacak haber mutlaka içeriden duyumları olacaktır zaten hareketten anlarız
Herkese bol kazançlar
Bakıyorum laf olsun diye akıl satanlar kalmadı yada azaldı diyelim.. Zaten hep düşeceğini söyleyen doluydu.
Kim kendi hissesinin düşeceğini yazar zaten bunu hissediyorsa zaten tahtada satar çeker gider
Yada çok bilmiştir... Ama hissesi olmayan tahta da ne yazar o
zaman kahvelerde yancılar olur onlara benzetiyorum
Umarım osmanlı yatırım da şirket değildir
yarın belli olur.
Herkese bol kazançlar dilerim
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olumlu sonuçlar doğurabileceği olasılığı ile teknik olarak 1-2 seans yakın takibi gerekebilir..
bence agustos eylül e kadar böyle diye düşünüyorum.
2 yukarı 1 aşagı
1 yukarı 2 aşagı
Bu arada bu gün kapanış tahminim 2.04
Asla yatırım tavsiyesi degildir.