Tahtadakiler çok güzel çifte telli oynuyor,patronlar davul zurna çalıyor,diğer yönetim üyeleride alkışlarla ritim tutuyor.ky ise seyrediyor.şen ola düğün şen ola.
Printable View
Tahtadakiler çok güzel çifte telli oynuyor,patronlar davul zurna çalıyor,diğer yönetim üyeleride alkışlarla ritim tutuyor.ky ise seyrediyor.şen ola düğün şen ola.
Tahtadaki arkadaşlar o kadar çok eminseniz kendinizden fiyatı aşağı doğru kendi kendinize işlemler ile ittireceğiz diye uğraşmayın.Bulduğunuz alıcıya yapıştırın gitsin.Madem derdiniz mal vermek ufak hesaplar yapmayın.
Sn.Eksipnoss35,
Hissenin ne kadar ucuz olduğunu, haketmediği yerde olduğunu uzun uzun anlatmışsınız. Bu konuda hemfikiriz ama ben artık hissenin ucuzluğunu yazmayı aylar öncesinden bıraktım. Çünkü anlamsız artık.
Söke sermaye tavanını artırdı ama hemen 800 e mi çıkarır bilinmez. Sorun 2 yılda 320 milyon artırımın sonucunda döviz borçlarının azalmaması. Sökede yeni bedelli artırım olacaksa, bu borçların azalmasını sağlayacak mı ? Tabi btcimin de ödeyemeyi nasıl ve nereden sağlayacağı önemli.
Bu hisse uzun yıllardır hep ucuz. Bilançoda düzelme olursa hisseyi uçurur mu sizce ? Bilançosunun iyi olduğu dönemde de istikrarlı yükselişler yapmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz. Burada benim bilemediğim, bilinmeyen bir hesap var ve bu hesap ne zaman düzelecek, işte o zaman rahatlayacak yatırımcısı. Ama tecrübeden sabit, o tarihte elimizde hisse olma ihtimali zayıf. Çünkü uzun vadeli düşünerek girdiğim hissede kısa vadeli al-sat, sat-al yapar duruma geldim.
Bazıları bekleyen kazanacak ve ben işlem yapmadan bekliyorum diyor. Zamanını-hedefini bilsem ben de beklerim vadenin gelmesini.
Burada tahtanın kaldıracağı yükten fazla mal alanlar var ise bunlar satmadıktan sonra hisse hızlı ve kalıcı yükselir mi ? Ayrıca yatırım fonları bu kadar sığ hissede kimin için hamallık yapıyor acaba.
YTD.
Yanliş topiğe yazmışız..:halay:Döneceğim dediysem dönerim...
Sayın Asyurt daha önceki sana karşı yanlış ve sert uslubuma karşılık burada normalde pek yazmayacağım hatta artık hayatta yazmayacağım bir şeyi yazacağım.Bizim kazanmamız için yazdığımız seçenek dışında opsiyonlarımız ortadan kalkalı çok oldu.Zamansa maalesef bizim için seçenek ne kadar zaman gerekli ise o kadar.Hedef ise biz o kelimeyi burada unutalı çok oldu.
Bekleyenin kazanacağı bir ortamı yaratmakta bizim sorumluğumuz değil.Bunu yaratmak piyasada etliye sütlüye karışmayan başta devlet kurumumuz olmak üzere bu görevin kime ait olduğu çok net zaten.
Ancak burada ben yatırımcıyım ayağına yatıp herkese giydiren tahtadaki çapulculara olunca gram kelime etmeyenlerden artık bana gınaa geldi.Yoksa ne yazsak boş yazmakta gereksiz.Ve bu topicde bizim gibi samimi dürüst adamların sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.
Epeyce bi boru döşedikten sonra temel atma zamanı..Gelsin bakalım konsolide bilanço fiyatlanmayan ne kaldı görelim.
Demirden korkan trene binmez...Ver gelsin...
Bunlarda bu kafa varken sana daha çooookkk ekmek çıkar bu tahtadan.Allah daha çok versin.
Yediğimiz kazığın acısı bitmedi değerli dostum.Dha kötü ne olabilir Bu fiyatlama için...Bütün olumsuzluklar fiyatlandı.Fabriklar yanmazsa
Bundan iyisi şamda kayısı..