-
hacim şu anda iyi birileri bu fiyattan mal toplamaya çalışıyor. tabii ki hedefleri kısa vadeli vur kaç olabilir.
-
yap sole bi tavan sevindir milleti:) ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
piyasa sakin kalsa bir süre bir hareket çeker ama nereye kadar orasını biz bilemeyiz.
tahmini dirençler 1,01 1,12 1,33 civarı, en maksimum çekeceği hareket 1,90 lar olur
bu piyasa koşullarında yapar mı çok zor. hisse 35 aydır düşüş trendinde neresi dip olur ne zaman harekete geçer
tahmin çok zor galibin hissesi olsa en azından o 3-4 yılda bir hareket çektiriyor. bu tür kabız sahipsiz hisselerde tahmin yürütmek çok zor.
-
piyasa düzeldi ama adamların keyfini beklleyeceğiz.
bu tür koşullarda boğa piyasa piyasasında olan hisseleri bulup olmak lazım düşseler bile çıkışları hızlı oluyor orge gibi
sabah değiştirmeyi düşündüm ama bizde şans yoktur 10 tane bizim gibi hisselerde geç tepki verir diğerleri hızlı olur, bizim şansımıza satarız çıkacağı tutar, daha önce böyle şeyler başımıza çok geldiğinden artık eskisi cesaret edemiyoruz.
ama şeytan işi gibi bu piyasa hep yaptığının tersi olur seni sürekli ikilemde bırakır şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye
bunlara kendini kaptırırsan bir bakmışsın donsuz kalmışsın.
-
kapanışa doğru %80-90 bir hareket olacak ama yukarı aşağı orası artık nasibimizde ne varsa.
-
pasta ve kademe komedi
iki aracı kurum harici alım yapan yok iş yatırım %83
kaç gündür iş yatırım düşürüyordu tahtayı bu iyiye işaret
kademelerde ise 1,02 ye kadar fazla lot yok 57 bin lota 1,02 olur
tavana kadar ise 92 bin lot başka bir anlatımla adamlar istese 5 dakikada tavan yaparlar yeterki istesinler
-
adamlar tam kansız bıktırma olayında rakip tanımıyorlar.
bugünde eksi kapattırılırsa kendilerini tebrik edeceğim.
-
sayın obstinate alan 2 kurum kim acaba yazabilirmisin teşekkürler