Yapı krediyi taseron tutmuşlar sanki..hergun milyon lot islem yapıyor.. elde birşey yok.. tesadüf olamaz.. tahtaya bakiyorum hergün kademeleri bozuyor..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yapı krediyi taseron tutmuşlar sanki..hergun milyon lot islem yapıyor.. elde birşey yok.. tesadüf olamaz.. tahtaya bakiyorum hergün kademeleri bozuyor..
https://i.hizliresim.com/nwer1n.png
Emeği geçenlerin beşikten mezardakilerine kadar..
Iş ve yapı kredi satmaya doymadı.. ata yatirim tahtayı süpürdü..yoksa 3 25 girmesi zordu.. iş ve yapı Kredi hergün tahtayı baskiliyor.. bakalım bu is ne kadar surecek.ytd
Demokrat partinin el koyması ardından 11 Ekim 1963 tarihli ANAYASA Mahkemesi kararı
12 Eylül CHP kapatılması ardından hzineye geçene payların 1992'de tekrar CHP'ye iadesi dışında
Dil ve Tarih Kurumlarının; temettü talebi ile açtığı davalar dahil
İŞ Bankası Hisselerinin Atatürk'ün mirası olması sebebiyle veraset belgesinde adı geçen varislere ait olduğunu tescil eden bir dizi dava ve Karar kronolojisi varken, yargının bu hisselerin hazine devri konusunda, Hisselerin hazineye devrini talep eden taraf lehine bir karar vermesi zor açıklanabilir bir tablo olur kanımca..
Diğer yandan aklıma gelmişken buraya da yazayım
Birleşme ardından, ortaklıktan ayrılma hakkından faydalanacakların geri sattığı hisseler çok yüksek miktarda olursa..EBDR/paşabahçe modelindeki gibi.Bu hisseler karşılığı kadar ŞİŞECAM hissesi geri alım opsiyonu ile ABD ve/veya yabancı ülke borsalarında halka arz edilmek üzere bir yatırım bankasına satılabilir kanımca
Bu olası işlem;
Birleşme ardından #Şişecam hisse başı 12 Lira civarı veya biraz üstü (1,8 dolar diyelim) gibi değerden gerçekleşirse..Fiyata etkisini tahmin etmek de zor olmaz..Doğrusu bu ya; bu durum da benim için şaşırtıcı olmaz:)) (sadece senaryodur..ciddiye almayınız)