1 TL nın üzerindeki kısım şirketin (Klgyo) kasasına girer emisyon primi olarak.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 TL nın üzerindeki kısım şirketin (Klgyo) kasasına girer emisyon primi olarak.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli kardeşim burası borsa neyin ne olacağı cidden hiç belli olmaz.Bir bakarsınız 2 ye ne kadar ucuzmuş deriz.Bunda bir katakulli döndürüldü ama dönen katakulli lotların dağıtılması için değil toplanması içindi.O yüzden ben umutluyum,hele şu bedelli konusu tamamen kapansın bilanço gelsin sonrası kolay.Ben o 14 milyon lotun yarın sabah seans açılınca hemen satılacağını düşünüyorum bugünkü baskı da o lotları ucuza almak içindi diye düşünüyorum.Yarın gene duruma bakarız.
600 - 700 milyon kar gelse. Bu bedelli tamamen mal toplamak için yapılmış diyeceğim. Eger tahtadan alsaydı pahalıya mal olurdu. Bu sekde ucuz fiyata payını artırdi
Bi hisse geri alımı açıklasında görün:))
Seansın son dakikalarında yine lot sayımız arttı. Hayırlısı diyelim, yarın 20.000 lot gelir ise yine 100k ya yakın olacak hissemiz. olmaz ise 1 tl ve altı olmadan ekleme yapmayacağım diye söz verdim kendime :cool:. Bide 20 yılı aşkındır borsadayım bir türlü tabanı denk getiremedim hiç bir hissede. Bir kez DEMİRBANK ı denk getirmiştim oda 2-3 gün sonra battı:oleyo:. Ayrıca hep aklıma takılan bir konu daha var. hisse düşerken %10 düşse taban oluyor, ertesi gün aynı hisse %10 primle tavan olsa dahi birgün önceki düştüğü fiyata gelmesi için %1 daha fazla prim yapması gerekiyor. Düzen, hep düzüleni düzmek için kurulmuş diye aklımdan hiç çıkmıyor. Daha basiti hisse 1 tl %30 düştü diyelim 0.70 kuruş oldu tekrar 1 e gelmesi için %42 pirim yapması gerekiyor, yani ağa yukarıdan takılan psikolojik olarak dahi kötü duruma düşüyor.:( Neyse, Mal toplanmış olsun ve Kazancımız da bol olsun inşallah
Ama altta alanın da morali o ölçüde düzgün oluyor.Bence o matematiksel hesaptan daha önemlisi trendi yakalamak.Eğer bedelliye bağlı olarak oluşan bu düşüş trendi bittiyse diplere yakınız demektir.Düşüşün yüzdesel miktarına bakarsanız düşüş trendinin dibinden yüzde 10 yüzde 20 yukarda almak bile önemli değil.O açık kapanır.Önemli olan bedelli olayının artık baskısının ortadan kalktığını görmek.Ama 14 milyon bile canımı sıktı.Ben kalan lotları şirket alacak sanıyordum.Her neyse yarın o da biter önümüze bakarız
hep söyledim ama nedense kimse beni dinlemedi.
birincil pazarda satış olacak dedim ?
"yatırım tavsiyesi değildir"