Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay nasdak dow yıkılıyor... çıkışına eşlik edemedi şimdi düşerken napacak bakalım... birazda onlar yıkılsın.biz çıkalım.
Alıntı: Originally Posted by akcay ne oluyor gelmez diye öylesine yazmıştım shortlar geri yerine gelmiş... bugun daha bulasmam diyordum masadan kalkıyosun zorla çekiyorlar... https://i.hizliresim.com/LSFUA4.jpg akşam pazarına 1235 shortlarımla giriyorum. kanalın dibi grafikte kayboldu. yarın cuma. belki bir müjde alırız.
Alıntı: Originally Posted by blackburn Nasdag balonu sonunda be hiç düşmeyecek gibiydi Ordan çıkan Dowar'a falan girse anca dengelenir borsalar i$te..
karanlık oda çok fena olcak gibi
Alıntı: Originally Posted by KOÇ dolarında fişini çektiler. jp morgan style Koç sana geçen hafta ne dedim sen graf atma ABD borsası düşer dedim:) JP kendisi pozisyon alacağı için o raporu yayınladı.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK karanlık oda çok fena olcak gibi Bişii olmaz :he: Ben flatım
Dış güçler çıkışımıza engel oluyorrr. Farketmez zamanı geldiyse yıkar geçerizz.
Alıntı: Originally Posted by JAS İş bilmezlik değil, iş bilirlilik. Kasaya hortum bağlamış, yandaşlara akıtıyorlar. ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar