patron benim diyor, neyse iyi oldu böyle
Printable View
patron benim diyor, neyse iyi oldu böyle
Alarkocarrier arsa satışı bal gibi Alcar yarayacak yabancı ortak var, holding 1 ise Alcar 3 yazar f/k 8 düşer pdd 2 kere düşer 2.ve 3. Bilanço dönemi süper olur At hırsızları oyun bitti yok öyle 335 385 450 fiyatlar he bide bedelsiz kağıtlar furyası başlar yakında sözün bittiği yerdeyiz 2 yıl 500 ve 400 lerden alanların yüzleri gülecek şimdiye kadar At hırsızları 280-330 arası kağıdı hiç etti enflasyon da onların parasını bekleme maliyeti ile hiç etti
Süreci yaşamaya niyeti olanın sonucu görmeyede hakkı olur. Satış gerçekleşsin hele esas rakamları görelim bakalım herkese bol kazançlar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=eliot;5955032]Yatırımcı ilişkileri e bi kaç soru sordum bakalım ne cevap gelicek[/QUO
özel bir fonda tutulacakmış
yatırım tavsiyesi değildir
Arsa satışı özel fonda tutulan yüzde 75 kısmı istisna için kurumlar vergisi için fakat 2 yıl içinde satış parası sermayeye eklenmeli her durumda Alarko carrirer hisse olumlu etkileri olur
Aynısı adelde oldu ve sermayeye eklendi
Oldu olacak hep birlikte alemlerde yiyelim parayı,herkes rahatlasın🥂🎉🍻🔥
Hikayesi olanın endeksten ayrışacağı döneme girdik sanırım. Bu arada vergiden muaf olmak için fona para yatırılabilir çoğu şirkettin yaptığı bir olay özsermaye işlenecektir, daha sonra yatırıma da dönüşür inşallah herkese bol kazançlar...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.