Printable View
https://twitter.com/emrah_parlan/sta...325392896?s=20
Morgan Stanley Capital International (MSCI), Türkiye'yi kasım ayında “gelişmekte olan ülkeler” grubundan çıkarıp Togo ve Sri Lanka gibi ülkelerin yer aldığı “sınır ülkeler” kategorisine alabilir
Kasım 11-12'ye gelmiş bulunmaktayız. MSCI, endeks güncellemesi ile Türkiye'yi “gelişmekte olan ülkeler” grubundan çıkarıp, daha düşük bir gruba dahil edebilir. Bu olumsuz risk linkte de görülebileceği gibi bir süredir konuşulmaktadır
şimdi işin yoksa togo sri lanka endeksini ara bul takip et
bu bisko var ya adamı verem eder
https://twitter.com/tele1comtr/statu...899759621?s=20
t anju Özcan: Yabancıların nikah ücreti 100 bin TL olacak
"Yabancı uyruklular Bolu’da evlenmesin, Bolu’ya yerleşmesin, Bolu’da çoluk çocuk sahibi olmasın diye bu düzenlemeyi yapıyoruz
hehheh zamlar hep bize gelcek ama nikahı başka ilde kıyar
bunlar bu kadar da salak olamaz
Çalışma ve Sosyal Güvenik Bakanlığı : Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır.
abi çalışmayı dış işleri yapıyo galiba kahkah
millet de eyt bekliyo kahkah
Bunlardan gelecek Allahtan gelsin diyeceğim,ama oda unutmuş galiba benim yerime oynayanlar var diye,saldım çayıra mevlam kayıra,galiba biraz ironi oldu...Neden ironi çünkü hak arama bu ülkede tarihe karıştı,bazen insaflı hakimler çıkıyor korkarak bazen halk lehine kararlar veriyor ve sonları malum.Bir davam vardı savcı şöyle bana nasihat verdi Allaha havale edin:evil:,Yine döndük başa dimi,ben havale edersem yasalar ne işe yarar,zaten yasalarada giydiriyorlar,Bohçalı ne diyor Anayasa mahkemesi kapatılsın diyor,fikri kimden alıyor zattan,zat ne diyordu ben tanımıyorum sizde tanımayın,resmen başım döndü dimi ya,bu düzen değişmediği sürece en iyisi değişene kadar herşeyi unutmak lazım,ne kadar uğraşırsak olmuyor işte:notr:
eylül ayı cari denge 1.65 milyar dolar fazla verdi
merkez başganı cari fazlayla enflasyonu bitircem didi
hoca nasrettin göle maya çalıyo ya
aynı kafa
ya tutarsa kahkah
1.5 yıl önceki haber !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.