:) Artık kendimden eminim. Kendi bildiğimden şaşmam artık. Tabi başkalarına hak ettiği değeri vermek onlarıda sevmek lazım.
Yahu şurada ta başta söyledim zaten başkalarına en iyi hitap eden bir külyutar var. Onunda o kadar geniş hayal alemi varki çok şey bilsede bu kadar geniş hayal alemi gerçekler karşısında maalesef boşa çıkıyor.
İnvesting de daha önce psi ko patın teki fena taktı bana ondan değilde kendi öfkemden korkarım. Çünkü ben takarsam öyle kü fü r falan etmem. Adamın hay... Onun için bu sefer profesyonel bir tavır takındım ki bir adet paranoyak yine buldu beni. Efendiliğiğimi bozmadan yine profesyonel yanıt verdim. Sağolsunlar sağduyulu kişiler beni savununca yüz bulamadı. Nedir profesyonel konuşma fazla özne, ego kullanmamak.. yoksa investing de hasta dolu.
Yahu siz akıllı insanlarsınız sanırım kağıdın acımasızlığının acısını birbirinize yansıtmaya başlamışsınız. Valla ne diyim uzuncuyuz diyorsanız uzuncu davranmayı bilmelisiniz.
Dedim ya en son olası hareket yerine yaklaştı kağıdınız. Evet yüzde 7 kadar gitti takip ettim fakat yine Trade tarzı kullandı maalesef. Artık kendinize birbirinize mukayyet olun diyerek sabır ve şans diliyorum. Rusya ya dikkat edin birde. Çünkü bu gaddarlıkla giderse buralarıda kökten etkileme ihtimali var. Hoşçakalın. YTD.