DEMlenmeye devam..... :drunk::drunk:
Printable View
Atatürk zamanında çok partili döneme geçmek için Atatürk kendi eliyle parti kuruyor emme hemen bu dinciler sinek gibi üşüşüyor, kimi diyor biz dine saygılıyız, kimi diyor bizim sakalımız var en uzun sakal bizde, kimi diyor biz cennet vaadiyoruz, amaç belli yobazlıkla batı kuklalığı..vs..haa diyor Atatürk öylemi enselerine vuruyor defolun diyor..birkaç deneme oluyor ve yine aynısı oluyor..demem o ki halk bu dincileri hala öğrenemedi..yazık bize..bu utanç bize kıyamete kadar yeter..bu yüzden başımıza çok şeyler gelecek..
dincilik ile dini birbirinden ayıramayan halkız..dine zaafımız var tamam ama müslüman akıllı olmak zorunda kardeşim..her sakallının arkasından gidersen boku pançalarsın..biz boku pançalama evresinden çıkamadık..ve bu yüzden gençliğe hitabe yazılmış..kendine gel diye..valla öyle..herkes malını biliyor çünkü..
Atatürk üstüne basa basa altını çize çize anlatmış bir sayfa..akıllan artık..en hakiki mürşit ilimdir diyor..sakal cübbe demiyor..dese zaten bu ülke olmazdı..hala bazıları diyorki hayır sakal en önemlisi..bu kafalarla artık aynı ülkede durmak bile istemiyorum emme gidecek yerim yok..
bunları gördükçe Atatürke hayranlığım kat kat artıyor..farklı biri..hem de çok farklı..bazen insan üstü biri olduğunu düşünüyorum..
normal biri bunları yapamaz..ve geriye dönmemek için maddi ve manevi herşeyi yapmış..gençliğe hitabeyi de eklemiş..aslına dön diye, defalarca vurgulamış..ama çoğunun umrunda değil..
Daha berbat bu zamanda sorgulama yokki.
Ekrem yolsuzluktan alınmış lakin diyorum ben inanmıyorum.
O zaman parsel parsel Ankarayı satan ve 1 milyar doları plastik dinazorlara gömene ne yapılmış diye soruyorsun.
Kem küm.
Ve diyorum tüik verileri ile o kadar maaşlının maaşlarına çöküldü tık yok.
Nerede Müslümanlık Ahlak ve yalan olmayan düzen.
abartmıyorum çoğunun müslümanlığı şu bizde; eşi kapalı mı, ağzında Allah kelamı var mı..güzel konuşuyor mu..tamam en iyi adam o..
valla bizim halkı kandırmak çok kolay..zamanında Fetönün kanalları vardı, Gülen ekranlarda akşama kadar ağlardı, gözleri kurbağa gözleri gibi şişerdi ağlamaktan..ne oldu..işte Atatürkün gençliğe hitabesini ciddiye almaktan aciz bunlar..seni 100 yıl evvel uyarmış, seni biliyor, tanıyor çünkü..yapma etme diyor..telkinde buluyor, meyil var çünkü..