Ne güzel işte demekki öyle bir durum varsa seneti 2,00 götürüp ordan bölsünler...Mutlu oluruz..:bravo::halay:
Printable View
Mubarek nokta atisi olmus senin tahmin :)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün açılışta bedelliye hissenin nasıl tepki vereceğini hep birlikte göreceğiz. Ben 3 aylık bilançosunu inceledim lütfen siz de bakın okuyun. Şirketin bilançosu düzeliyor zarar azaldı çünkü öyle büyük bir yatırım ve borçlanma var ki yine finansman gideri kârı alıp götürmüş. Bu bedelli ile kalan kısa vadeli borçları temizleyecekler kökten
Güzel günler yakındır. Ben bu hafta yükseliş trendine tekrar gireceğimizi düşünüyorum.
Herkese bol şans ve hayırlı kazançlar
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun adı yatırımcı düzücü patron... Lan daha 6 ay önce %230 bedelli sermaye artırım yapmadınız mı? Bu sürede yatırımcınıza ne verdiniz temettü, fiyat artışı? 6 ay önce bölündüğü fiyatlara yakın yerlerde hisse fiyatı, belki açılışla o fiyatlarında altına gelecek... Utanmadan gene yatırımcıdan para istiyor yüzsüzler... Tüm yatırımın parasını bizden çıkartıyor p...ler...
Eğer bu hissede spek varsa(ki bu spekte patronsa)bu fiyatlardan kimse bedelliye katılmaz diye tahmin ediyorum.Spekte fabrikasını biz k.y parası ile yapma kararı almışsa hisseyi yukarı çekmekten başka şansı yok.Bu benim tahminim.Yada gönlüm öyle istiyor.Yatirim tavsiyesi değildir.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.