582 bin lotu koyma amaçları KY yi korkutup mal almalarına psikolojik olarak engel koymak. Burdan kendileri toplayacaklar amaçları bu olabilir . Bakalım göreceğiz YTD
Printable View
582 bin lotu koyma amaçları KY yi korkutup mal almalarına psikolojik olarak engel koymak. Burdan kendileri toplayacaklar amaçları bu olabilir . Bakalım göreceğiz YTD
Ak yat 1.08 milyon artıda. Piyasaya sonradan çoktı. Bofa eğerki birisinin malını sattı ise sittin sene dönemez geri almak için. Bofa 800 bin ekside. Geçmiş olsun gardaşa...
Ak 1.164 m, oyak 380 k alıcı bofa 880 k global 572k ekside
Bugün ev kasko ve dask yaptırmaya gittim. Dask neyse ak sigorta sıkıntı yok. Ev kaskosuna dediki diğerleri daha düşük, dedim aksigortanın canı sağolsun, kaç lira diyorsa yap. 2 bin 300 tl em gitti. Prim üretimine feda olsun.
Bir borsacı sahip olduğu şirketin ürünlerini alır.
Tabi kasko zamanı tam gelmemiş. HDI iyi dedi falan... yap dedim ak sigorta. O kadar!!! Kim ne sıkıntı çektiyse şak ödemesini yapan bi şirket. Trafik ve kaskoda ak sigortadan yapacağım. Sana feda olsun ak sigorta. Sigortacı benim ak sigorta sevdamı anlayınca poliçeleri kusura bakma ak sigorta kağıt kapağı büyük diye hdi dan veriyorum. Hoşuma gitmedi ama önemli olan paramın ak sigortaya gitmesi.
Pazar payını karınca kararınca artırdın ak sigorta. Allianzdan sana bir müşteri geçti. Yeterki böyle devam et ve büyü. Ömür boyu tüm sigortalarım sende...