Goodbye hocam , Sktas haftalık macd yukarı kesmiş, hacimde de artış var. Güzel gider mi buradan sence :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2aaf51a0aa.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Goodbye hocam , Sktas haftalık macd yukarı kesmiş, hacimde de artış var. Güzel gider mi buradan sence :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2aaf51a0aa.jpg
Kapitalizm krizdir zaten,
Krizlerle beslenir büyür gelistirir kendini,
Ama bir önceki krizlerinden ders alarak gelistirir kenidini ...
Cari açık yani ithalatın ihracaattan fazla olmasi...
Buda yetersizdir tekbaşına,
Ya tesebbüs makine ve techizat almissa yatirim yapmissa milyon dolarlık makineler aliniyor,
yani iyi incelemek lazim,
yada üretimi gerceklestirmek icin hammadde aliyorsa dısardan yari mamul..
hic bisey olmaz..bazen brut takas avantaj bile olur..brut olunca hakiki alicilar olur .
Gerel 5,34 aktif, 4,10 hangi tarihte gördü acaba.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=decamercion;1505018]Erbos iste. 34 den bi sattim donerim diye. Hala donemedim boynumu fenerden bi kurtarsam. Fena kistirdi namissiz.
Erbos bu, adama dönülmez akşamın ufkundayım vakit çok geç şarkısını söylettirir.
Sayın decamersion.:kahkah:
https://s.tradingview.com/x/NUdg1WwY/
Bunu ara sıra takip edelim bakalım, un sanayi ya belki ekmek yaparız.Yada ekmekleri yakarız.
Vakti zamaninda migros alan ve bekleyen parayi valizlerle goturdu,
tansasda yine oyle; 3 lira 187.5 lira oldu.
arcelikde bekleyen tofasta bekleyen finansbankta bekleyen ve daha nicelerinde hep cuvalla goturdu paralari ,
o zamanda kriz tellalida krizde eksik degildi,
o zamanlardan daha kotu degiliz, pek cok yonden daha iyiyiz.
boyneri 35 kurusdan alip 40 kurusa vurkac yaptigimi hatirlarim, birsene icinde 9 lira olduydu.
kronttan vur kac yapanlar 3 den alip 15 e 20 ye satanin yaninda devede kulak kazanmistir sadece.
logoyu , adeli , erbosani ben hic soylemeyim.
tarziniza saygi duyarim ancak
dogru zamanda dogru hissede uzun vadeli yatirimdan iyisi yoktur,
kanaatimce.
Doğru söze ne hacet bravo Fıght clup insanlar günde 50 liraya çalışıyor bistten günde yüzde 1 alsan ooo maşallah yüzde 1 o gün için dükkanı kapatırım ben
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararda haklisiniz.Ancak hisse gercek defter degerini yansitmiyor.Dunya bankasindan alinan kredi ile ve yerel eyalet hukumetinden alinan tesvik ile Hindistan sktas kuruldu.Adamlar Hindistanda en az 1500 noktada urun satiyor.Sktas Hindistandaki tum hisseleri daha yeni tamamen eline gecirdi.Sanirim onlar dunya bankasinda idi.Diger taraftan Efeler ciftligi var.Binlerce sut/besi hayvani.Avrupanin en kaliteli sutu uretiliyor..Birde imar'i alinmis arsa konusu gundemde.En az 500 milyonluk insaat projesinden bahsediliyor.Adamlar nakislayarak temeli olusturdu.Bakin defter degerine.Bu fiyat'i hakediyormu? Manyak gidecek bir kagit.Ben gecen sene son 3 ay hareket gelir diye dusundum ama yapmadi.Sahsen hisseye guvenim tamdirDaha anlatacak cok hikayesi var.
Orada topigindede yazdim...cigerini bilirim bu patronlarin.
Uygun yerden gucum neye yetti ise topladim.Portfoyumde bekliyor.Ya ben batarim yada (sirket) patron :kahkah:
YTD
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=1505016
samat ile ilgili yardımcı olabilen olursa:)
Ve SKTAS ta devre kesici girer devreye
tebrikler Goodbye'a...
Macd in ne kadar önemli bir indikatör olduğunu Sktas da görmüş olduk
Bera hareketli sacro hocam,tavan gelirmi :)
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sira Jants'a gelsin. :drunk: YTD
arkadaşlar ipek iş yaparmı ne dersiniz bakabilirmisiniz....
Psdtc m de kirmis.
Ipektede flama varmis 5.58 de flama kirmis kabaca 6 hedefi var.
2.10 maliyetli silvr imda kirmis :)
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akenr de hareketli. 1,20 ? :yes:
YTD
Sacro hoca bi Bist yorumu alsak ? Biz sizin kadar donanimli degiliz.Teknik olrak bist 130 K istikameti yaparmi?
Sacrosanct hocam elimde 8.05 maliyetli Tmsn var.
Rica etsem bi yorumlarmısınız?
Yorumun için şimdiden çok teşekkür ederim.
Benimde Çok sevip saydığım efekentli döktürmüş maşaallah ...
Analiz yapmaya başladığında sosyal medya ya da bilgi verilmiş ki 2433 kullanıcı Sadece 137 kayıtlı şahız diğerleri misafir analizleri zevkle incelemişler açık söyleyeyim ben izleyemediğim şu an hem üzgünüm bir de kıskandım pazar akşamları bari izin verse bizim hanımda canlı canlı izlesek hayırlısı olsun
Sacro hocam
hörmetler
fmızp iş yapar mı bugün güsel trend yapmış ??
Ilk hedef 39.Sonrasi OV 52 TL.O 52 TL icin guzel 1/2 habere bakar.Sermaye artirimi veya bedelsiz.Orasini kestiremiyorum.Kar orani ilk 9 aylik sermayeyi neredeyse x3 yapmis.Kipirdamali diye dusunuyorum.Umarim eski ters hareketlerini yapmaz bu sefer.
2017 bilanco beklenti en az 40 Mil.
YTD
Endekste robotları oyle bir ayarlamislar ki asla endeks eksiye dusmuyor hemen alim yapiyorlar. Sanirim sort yapanlari dökecekler..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/77000/77793/
Bu haberin anlami bana gore, bir donem AB ulkelerinden ABD ye gecen sermaye akisi, simdi AB ulkelerine tersine goc edecegi.AB ulkeleri ekonomi guven endeksi tum zamanlarin zirvesinde su an.Bu yil AB borsalari ilk yari coskulu gecer.ABD den gelecek sermaye akisi KV degildir, yanlis anlasilmasin.En az 2 yillik surec.
Bist icin anlami = 2018 ilk yarisi olumlu.2019 tamami Ralli :kahkah:
Kisa yorum idi.Umarim anlasilir yazdim.
YTD
Sacro hocam ak enerji kalkmadan kriz mriz yok demişti sanki bir yorumunda[emoji2]
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.