kolay gelsin ustad geriye doğru baktım hiç kipa sayımı yok acaba özel bir nedenden dolayı mı eger bir nedeni yoksa KİPA sayımı yapabilirmisiniz.Saygılar
Printable View
kolay gelsin ustad geriye doğru baktım hiç kipa sayımı yok acaba özel bir nedenden dolayı mı eger bir nedeni yoksa KİPA sayımı yapabilirmisiniz.Saygılar
Başkan,
Orge 8,78 çizgisini kırdı. Şimdi 10 var anladığım. Bir de 30 sayım 33 e çıktı dediniz. Ayrıca uv de 16,77 yi de geçer dediniz. Şimdi 33 olan sayım 16,77 de mi son buluyor. Saygılar.
Teşekkürler
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad mohikan;dolarda sayım bozuldu mu? Bozulmadıysa dipler belirttiğiniz 3.71 lerin daha üzerinde mi olacak?
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım mrgyo şuan hangi pozisyonda.Sayımda bir değişiklik varmı ? Size zahmet olacak bakabilirmisiniz.
Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrb,Sn Mohikan
Şimdi bu Orge temettü verecek 27 sinden sonra acaba bu tepki dalgası 10,15 üzerine çıkabilirmi?Vereceği temettüyü
henüz bilmiyorum Fakat tepki dalgasıyla temettü miktarının ilintili olacağını düşünüyorum fikriniz nedir? K.v'de...
Birde Bu TLMAN Net grafik oluşmasada K.v 'de tepkisi ne olur? Saygılarımla Kolay gelsin...
Bedelsiz sermaye arttırımı olacak %150.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.