şu mübarek günde tememmin bu 30 binlik takozu koyanın özbalden bir an önce defolması :) lot anlamında yani
Printable View
şu mübarek günde tememmin bu 30 binlik takozu koyanın özbalden bir an önce defolması :) lot anlamında yani
Onay gelene kadar buralarda oyalanacak sanırım.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bariz tahta tutuyorlar.Başka bişi değil
sıkılan satıyor 2,75 lere almak isteyene alma bak gitmez diyo 30 k satışı koyarak ,
resmen gün öldürüyorlar.
bunların keyfini beklemekten başka bir çaremiz yok .
Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
SPK onayından sonra belli bir süreç daha işleyecek o zaman bakalım hisseyi nasıl durdurmayı düşünüyorlar ben şahsen onayın ertesi günü ERCİYES olarak açılacak diye düşünmüştüm ve bu fiyatlarla birleşmenin biraz mantıksız olduğuna karar vermiştim şimdi baskılamayı daha iyi anlıyorum şahsen bu süreç en az onaydan sonra iki hafta sürer buda hissenin 7,00 gibi fiyatlarda birleşmesini sağlar başından beri düşüncem bu fiyatlardı demekki yanılmamışım haydi hayırlısı
Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar ,
Kapa bildirilen haberleri tararken bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim doğru mu anlamışım ?
Öncelikle özbal'ın satılmadan önceki sermayesi eksiye gitmiş ve şirketin geleceği için erciyasa satışına karar verilmiş.Yani Özbal aslında satılmasa patlamış .
Özbal' ın eski sahiplerine 1,5 milyon dolar verilmiş.Eski sahiplerinde belli miktarda içeride payı kalmış % 4 gibi.
Satış sözleşmesinde bir madde koymuşlar.Satışın gerçekleşmesinden sonra bedelli sermaye artırımı yapıldığında kullanılmak üzere eski sahipleri adına şirketin kasasına 1,2 milyon tl nakit konulmuş.
Şimdi sorum şu , ben bunu şöyle anlıyorum.Bu şirket erciyas olduğunda bir sermaye artırımı olacak kesin.Ama açıklamara bakarsak bu bedelli olacak gibi.Aksi takdirde adamlar 2016 da 1,2 milyon nakit parayı peşin olarak şirketin kasasına neden koysun .
Bedelli sermaye artırımı için saçma olduğunu düşünüyorum erciysın böyle bir sermaye artırımına ihtiyacı yok ,
Ama böyle bir para anlaşma ile neden verilir ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86de222051.jpg
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram öncesi paraya ihtiyacı olanlar bu saatten sonra zorlayacaklardır bakalım nereye kadar inecegiz dünkü gibi altta destek yoksa kapanışa süpriz bir taban görebiliriz haydi bakalım bekliyoruz :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:: halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::h alay::halay::halay::halay::halay::halay: