Evet öyle,60 krş'den 95 tl,şimd 9-10 arası alçak sürünme yapıyor,üstünede bedelli,kel bu işi biliyor uğurlan beraber,fabrikaya gerek yok,adamlar borsadan götürüyor.
Printable View
Kelciğim sofrana kimse gelmez artık patlatma zamanı gelmedimi,çek yukarı götür bak kekler nasıl takılıyor peşine,o zaman oltanı sallarsın yukarı çektikten sonra:he:
Beni duydular galiba..
Bugün ,Aşağıda 9.40, yukarıda 9.81 gösterip 9.71 de kapattılar..
Patatesin Ana pazarda ve kredili işlemler için alım satıma uygun olması,9 TL altına inmesini engelledi, Kel ve arkadaşları da aşağı vermeye cesaret edemediler galiba..!!
Fazla langırt lungurt hareket ederlerse, SPK / BIST yönetimi,Brüt takozu koyuverir...
Yeni rütbe almış Niğde patatesi için de ,bu hiç iyi olmaz...
Temkinli izlemeye devam..
Dün 9.81 üstüne çıkamadı,kel olmadı tavan çekmen lazımdı,hiç olmazsa 10 üstünde olsan iyiydi,bu şekilde müşteri çekemezsin seni kareteci bozuntusu,biz neysek işi biliyoruz ama çoğunun canını çok yaktın,hele o 60 üstünde alanlarınkinin çok daha fazla yaktın,bir ara 7 cıvarından 17 yapmıştın tekrarını bekleriz,onda bile milleti marizledin daha sofrana nasıl gelsinler,maliyeti yüksek olanları sevindirmiştin,adamların sevincini kursaklarında bıraktın yahu,sen adam olmazsın,ölmüş baban hariç o adamdı,onın tuğlası ile evimi yapmıştım adı izo tuğlaydı,fabrikamız adına görüşmüşlüğüm vardı,o babayı hiç haketmiyorsunuz uğur ile,adamcağız ölür ölmez parasını çar,çur ettiniz boğazda motor yarışları düzenlediniz,yani sizin kökünüzü bilirim bartından,bir dostum o zamanlar sizin yönetimindeydi,o bile bunlar fırıkdaktır alma hissesini demiştir,ama ben tradeci olduğum için severim böyle hisseleri,öyle kaçacak uçacakla işim olmaz,öyle tiplemeler zarar etmeye mahkumdur:he:
sülalesini yazmışın ustam sağol
BIST yönetimi,,Patatesler ile oynayan , Bilal akpınar isimli bir kediyi enselemiş.3 ay katıksız nezaret cezası vermiş..;-))
Bakalım yarın yukarı ,10 TL ye hareket olacak mı..