Originally Posted by
LostPerson
Onu söyledim bunu kabul etmem dedi. Doları onun hesabından almıştım satmamam için şifreyi vermeyeceğim dursun demişti ben zorla şifreyi istedim 462 doları 451 den kabine öncesi düşüte sattım. Eşiminde canına tak etti kısaca, çekilecek gibi değilim ben de saçma birşeye girişmiştim, eşim kurtardı sonrası her sabah düşündüm oğlumu öpüp, ağlayarak o saçma seyi başka bir şekilde yapmaya yeltendim düzenek bile kurdum vazgeçtim. Bir gün yapacağımdan korkuyorum.
Bu zararları ve yaptığım hataları çok taktım. Mevduatta durduğumda dolar artmazsa zararım artmayacak ama o da zor, asels 19 kusura düştüğünde alacaktım eskiden olsa direkt alırdım en azından zararımın bir kısmı çıkacaktı. Öyle bir hale geldim ki, eskiden günde 4-5 hisse alıp satan kişiyken spot dolar alamıyorum düşünce hemen satıyorum spot dolar sanki vob kontratı zarar edeceğim.
Yıllarca didin çalış, her ay herşeye zam vergi sarmalı bir de devalusyon sarmalı, onca yıl birikim eriyip gidiyor. Ev-arsaya da hiç sıcak bakmadım ama en mantıklısymış. Dolar karşısında genelde değeri korunuyor artık onlarda geçti herşey tepede