166 bin lotla 2,33 tl
Printable View
eşleşme şuan için 2.33
2,33 eslesmeeeeee
dün bazı arkadaşlar günahımı aldılar. sanki biz çok istiyormuşuz düşmesini gibi . ben yazdığım yazılara özellikle dikkat etmeye çalışırım ve işin sonucunda bu tahtadaki oyuncunun karekterini bildiğim için çok yönlü yazarım. ama maalesef dediğim gibi hemen birilerinin adamı olmakla suçlamayı adet edinmişiz. kaldı ki eğer ben ******** bir adam olsam elimdeki hisselerimi gider dün 310 dan satardım götürüp tabandan kol gövde kesmezdim. gelelim şuan ki düşünceme;
evet ben de önce haber akışlarını olumlu değerlendirdim ama sonra baktım ki bu iş te bir pislik var sanki birileri galip üzerinden elindeki malları piyasaya paslıyor ki bunun için algılar hazır zaten. evet çok güzel haberler var teşvik inşaat işleri vs. ama karşımızdakiler bunu ky ye yedirir mi? mesela şunu yaparlar mı diyorum. böyle adım adım hisseleri dışarı çıkarıp peşine para lazım bedelli yapacaz derler mi?
sıkıntı geçti diye bilirmiyiz biri cevaplarsa sevinirim
bu sorunun cevabını şuan bilen varsa hepi topu 70 k civarı tüm portföyümü ona vereyim istediği gibi alsın satsın! ama şuan benim gördüğüm aşağı yukarı hareketlerle trade eden ky avlamanın peşindeler! ayrıca bu adamın mepette avgyo da metro da yaptıklarını gördükten sonra anladım ki tek işi algı üzerinden yatırımcı avlamak! heee diyorsanız ki risk=kazanç buyurun meydan boş herkese yetecek kadar mal var! nasipliyim ben kazanırım diyene lafımız yok!