Abi kazanca göre risk anlayışı farklı oluyor. Ben bu kağıdı en fazla 10 bin lot tuttum. Ama risk alanların kazancı artarmış. Çok şükür artırdım misli misli
Kesinlikle YTD.
Printable View
10/1 cıvarı hissemi bunda tutuyorum hala belki kırıntılar dev olur diye,sert düşünce çok az alıyorum temkinli olduğum için,biraz ağılığını artırsam iyiymiş 7.70 göreceğini bilseydik,çünkü tahminim 6.50-7.50 arası bir müddet oyalanır hesabınaydık derken pat 7.70 tavan çekmesi sürpriz oldu,bir sonraki tavanı 8.47 cıvarı,tavanı bilemem ama 8 üstüne atabilir aynen 6 üstündeyken 7 olabilir diye yazdığım gibi...gerçekten çok yükseldi,nerede 3.20 fiatları,artık o mazide kaldı,tabiki ülkenin ekonomil durumu malum,devamlı fay çatlakları tepemizden hiç eksik olmuyor iktidar sayesinde.
Bugün kü takasa bakınca tavan şaşırtıcı geldi bana....
22 Ağustos-11 Eylül alış satış tablosu
https://i.hizliresim.com/mnuunx.png
Gedik ve A1 hisseyi 7.70’e getirdi. Kendilerini tebrik ederim. Peki hisse nerelere gidebilir?
13.10.2020 tarihi itibariyle şirketin piyasa değeri 203.6 milyon TL’dir. 2020 yılını iyi ihtimal 20 milyon ile kapattığını farzedelim. O halde şirketin 15 fk ile kendini fiyatlarsa 300 milyon değere ulaşması muhtemel. Bu da %50 hissenin yukarı doğru gidebilecek potansiyeli olduğunu gösteriyor.YTD..
hissemiz yarında tavan kapatır inşallah
8.47 tavanda.