En iyi sektör bankacılık.Düşük ve negatif faiz ortamında ucuz alıp pahalı satıyorlar.Faizler düxük olduğu için kredi kullanan artıyor bankaların karı yükseliyor.Halkbank ise kendine özel sorunları aşarsa eski kaşarların fiyatına gelir.
Printable View
Faizler daha düşecek bankalar İçin iyi. Tek sıkıntı dow 20700 altına dalış yapmasın. Çünkü oranın altı 7000. 20700 kesinlikle izlenmeli.
http://www.haber7.com/siyaset/haber/...asi-aciklamasi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde aralarında Mehmet Acet'in de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan ABD'nin S-400 kosunuda epey yumuşadığını kaydederek, S-400.leri devreye almayacağınıza dair bize söz verin noktasına geldiler" diye konuştu.
31 martta bu yumuşamanın neticelerini görürüz belki de.
Mahkemenin S-400'ler ile bir alakasi yok. Boyut degistirdi olay davanin dusmesi ile. Yahu buna gore yatirim yapmayin, tekrarlaya tekrarlaya dilimizde tuy bitti.
S-400'ler/ABD bizim ekonomimiz ve borsamiz icin iyi. Mahkemeyi ve Halki kurtaramiyor artik, surec isliyor.
Su ABD'nin kriz ilan etmesi uzerine bugun cok arayan oldu.
Insanlar bankalar batacak diye paralarini bankalardan cekmek istiyorlar. Herkesi bir korku salmis hem maddi, hem manevi olarak.
Elimden geldigince insanlarin korkularini yatistirmaya calistim. Kiz kuzenim acayip telaslanmisti. Koronadan kimseye birsey olmaz dedim yarim saat, detaylari anlattim, istatistikleri koydum. Ikna edemedim.
Eve gelecek illa.
"Hadi ordan, ne gelmesi, viruslerini ustume mi salacaksin" dedim, izin vermedim. 3 gun uyuyamaz simdi. Muahahahahaha :)
Covid-666