Bunlar terse yatirmayi seviyolar.Herkes boluncek gidecek diye bekliyo.Tersini yapip bolundukten sonra goturebilirler.Bizim hayaller uc bes ay daha uzayacak gibi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlar terse yatirmayi seviyolar.Herkes boluncek gidecek diye bekliyo.Tersini yapip bolundukten sonra goturebilirler.Bizim hayaller uc bes ay daha uzayacak gibi
ocak ayına kadar bedelsiz onayları 2 haftada geliyordu. son zamanlarda 1.5 aya kadar uzuyor. eğer o kadar uzarsa bilanço ve bedelsiz aynı zamanlara denk gelecek, hatta bölünmesi bilançodan da sonra olur.
bedelsiz onayı, tarih kararı, bölünmesi... bu 3 haber kesin olarak gelecek ve ne olacağı net belli. haber arefesinde ya da ertesinde 5 gidip 3 gelme olayları olacaktır ama ama bedelsiz onayı geldi diye hop tavan tavan yüzde 30 40 50 sürmeyeceklerdir tahminimce.
bedelsiz haberi sürprizdi, onda mb başkanı alınmasaydı bence bi 13 üstünü göstereceklerdi. bence çok talihsizlik oldu. tavan işini bırakıp trade ile para kazanmayı seçtiler. çünkü çöküş günü gerçekten arsan ilgi çekti ve tepeden millete mal vermemek olmazdı.
görüntüde çok bi dağıtım yok gibi. ama fonlarda ve ky de de az mal yok. ky ler de artık 10 bin 30 bin 60 bin alıyor tahtadan anlayabildiğim kadarıyla.
arsan gerçekten zor bir hisse, sektörüne ayak uydurmuyor bir türlü, şuanda herşey ama herşey lehine ama yine de gitmiyor kağıt. elimde bir küçüğe göre kendimce yüklü lot var. ben şahsen temmuza kadar 14 civarı görürse veririm. yıl sonuna da 16 17 olursa veririm. ama olmazsa temeline bakarak bundan çıkıp geçeceğim başka daha iyi kağıt yok. ytd
sayın tembeles yazdıklarınıza tamemen katılıyorum.
Özellikle kuçük yatırımcı diye bir şey kalmadı.Haklısınız.Bazı arkadaslar hala ky 1000-3000 lot adamlar sanıyorlar.Bende mesela sadece bu hissede 50 bin lota kadar alım yapıyorum.yada başka tahtalarda.Mahellede çevremdeki komuşarımda alım satım yaptıkları para cogu 500 bin tl den aşagı yok.2 tanıdıgımda sadece arsan 150 bin lot var.Gecen çalıştıgım birr firmaya gittim.Girişte çalışan 7-8 işcinın tamamı borsaya girmiş.100 lira bulsalar yatırıyorlarmış.Bitcoinler borsalar artık toplumun tamamına yakınında biliniyo ve alınıp satılıyor.
Bu kadar talep ve para olunca speklerin borsayı fiayatlamaları ederinin çok üstüne taşımaları normal.Sonucta aynı lot çok fazla var piyasada.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6b4c66300e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufak ufak asagi veriyorlar.Bence sogutma dokme hareketleri. bilgili tum mali boslatmis gozukuyor.garantiden araliktan beri 10 milyon lot civari satis oldu.emeklilik fonlari ve nnf fonunda 4 milyon civari mal var.Alisan abimiz uzaktan izliyo sanirsam.hic bir hareket yok.Dusmaninim dostu dusmanimdir mantigi hakim.Mal bana gelmediyse kimse kazanmasin taktigi.Bu saatten sonra ky yok edemezsiniz.
yazıyı buraya koyayımda.... 2 hafta sonra başlarlar bilanço ne zaman diye sormaya...
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin 2020 yılına ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) son gönderme tarihleri belirlendi.
Buna göre, BIST'te işlem gören şirketlerin 2021 yılıilk çeyrek döneme ilişkin konsolide olmayan finansal sonuçlarını son gönderme tarihi daha önce belirlendiği gibi 30 Nisan 2021 olacak.
Şirketlerin aynı döneme ilişkin konsolide finansal sonuçlarını son gönderme tarihi ise 10 Mayıs 2021 olarak belirlendi.
Bankaların konsolide ve konsolide olmayan bilançoları için son tarih 20 Mayıs 2021 olacak.
Bugun yine klasik arsan hareketleri.kaldir sonra indir.Patronlar 2002 yilindan sonra yeminliler galiba bir daha tavana kitlemiyecegiz diye.