haklısınız
bir taraftan ab
diğer taraftan bir bakan olunca
insan hayret ediyor olanlara.
seçimlerde %70 oy çıkmıştı hollandada
ordaki vatandaşların bir tepkisi olacakmı
yoksa
ne işim olur sizle
benim burda keyfim gıcır mı diyecekler.
Printable View
Bitcoin ilginc.
Galiba bankacilik sistemine entegre olacakti ve eft gibi gonderme geliyordu.
Onu usa red etti.
Ondan dusuyor.
Simdi
Bitcoin cakmasi etheryum cikti.
Bitcoin 1000 dolar
Etheryum 20 dolar oldu.
Ama ne halttir bilmiyorum .
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savaş sanatından bir alıntı
"Eski bir Çin öyküsüne göre, bir zamanlar bir Çin soylusu, zamanının en ileri bilim adamlarından olarak kabul edilen üç kardeş otacıdan en gencine, aralarından en üstün olanın kim olduğunu sormuş.
Otacı cevap vermiş, "En büyük ağabeyim, hastalıkların ruhunu görüp, daha ortaya çıkmadan yok ettiği için, şöhreti evinin duvarlarından dışarı çıkmaz."
"Ortanca kardeşim, hastalıkları ortaya çıktığı anda yok eder, bu nedenle onun şöhreti de yaşadığı mahallenin dışına çıkmaz."
"Bana gelince, ben damarları açar, şuruplar hazırlar, masaj yaparım. Bu nedenle şöhretim her yere yayılır."
"Şimdi size sorarım hangimiz en üstün?""
Türkiye de istikrarı yapısal sorunlar bozuyor. Enflasyonu kur hareketleri daha çok etkiliyor. Para ve faiz politikaları bu şartlarda etkili değil.Düşük kurda üretim ithalata bağımlı hale geldi. Şimdi yüksek kurda firmalar zora girdi.
Bir politika aracı olarak MB faiz politikası yoktur. Bunun temel nedeni siyasi baskılardır.
http://esfenderkorkmaz.com/yenicag/f...ap-etkisi.html
Hastalik ortaya cikmadan onleyen bence.
Problem cikmazsa cozmezsin.
En guzel kriz yonetimi sozudur.
ethreum var, dash var, litecoin var, monero var... varoğlu var. Coin dünyası sonsuz bir derya :party:
Dash ben ilk gördüğümde 10 dolar falandı şimdi 70'i zorluyor. Ne halttır, kim niye alır en ufak fikrim yok.
Koyin işleri tehlikeli sular.
Yine girilecekse bitcoin'e girilebilir belki. Diğerlerinin ne halt olduğu iyice belli değil. En azından çakmasına değil de orjinaline yatırım yapmış olursunuz.
Parayı sistem dışında tutabiliyor olmak ve mobil olması büyük avantaj. Volatilite ve sahipsiz olması da dezavantajı. Sahipsiz olmasını avantaj olarak görenler de var gerçi. Kişisine göre değişiyor.
2003-2011 arası lanetli zamanlarımızda ucuz dolarla aramalı üretenleri bitirdik, kaynakları betona gömdük. 2012 de bu rüzgarla 1 sene idare ettiler. 2013 te FED ile kayış koptu. 8 senenin bedeli 20 sene sefalet olacak. Halkın elde ettiğini sandığı yalancı zenginlik misli ile geri alınacak. Bunun sorumlusu aslında AKAPE değil halktır, onlar böyle olmasını istedi.
Bitcoin in atm si bile var.
Atina da 2 avrupada 140 adet.
Cok buyumus is.