Mevcut durum nasılmış, işler siparişler vs. renk veriyorlar mı?
Printable View
Sezgin Bey dün ulaş bey diğer topikte Ereğli su an piyasayı bozuyor dedi Hrc fiyatına galveniz satıyorlar gibi birşey söyledi.Burada amaç ne olabilir
Sanki yan hisselerden çıkıp artık bist30a bir akış var gibi hissediyorum. ytd.
ulaş beye cevap hakkı doğdu..
yanıltıcı istihbarat ve hatalı eksik bilgi yüzünden kulaktan dolma bilgiler varsa kişiler hakkında hüküm vermemek ve bir sonuç çıkartmamak lazım.
Eregli de piyasayı bozabilir diğer firma da ama PİYASA BOZMAKTAN kast edilen keyif ve rekabet amaçlı uyumsuz fiyat vermek mi ? stoklarını mecburen eritmek mi ?
Cümleye başlarken benim gördüğüm diye yazdım. Bu piyasa 45 bin ton değil, 45 milyon tonluk bir piyasa, yani Derya. Ama içeride İzmir firmasının diğer ana üreticilere göre 20-25 dolar ucuz verdiğini gördüm. Buradaki kimse piyasa bozucu yanıltıcı yazmaz. Gelen bilgiye her zaman açık olmak gerekir.
Sayın Deniz Ali , sezgin beyi herkes tanıyor ve itimat ediyor...yanlış ve taraflı açıklamalar yapmanız doğru değil..şurda piyasadan adam gibi bilgi aldığımız tek kişi sezgin bey..Lütfen dikkatli davranın.Siz onemsemeyebilirsiniz ama bizim için sezgin beyin bilgileri önemli.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi