Bilen konuşmaz.
Konuşan bilemez.
Osur osur ipe diz 1 dk izlemedim ömrümde, 1 dk kaybetmedim.
Sen farklı gözle izliyorsun tabi abi yanlış anlama.
Kızlar iyi diolllaaa bi de bi tanesi çok güzel maşallah Allah sahibine bağışlasın.
Printable View
Ben çok farklı izliyorum , ana konu dışında detaylara çok takılıyorum, başka konudan örnekler veriliyor o konu mesela ilgimi çekebiliyor.
Canli yayınlar 2-3 saniye gecikmeli ama sinirlenince veya karşı tarafı bastırmak için bir kısım şeyleri söyleyebiliyorlar.
Ege Cansen duayen o ayrı bir kategori.
Koca Türkiye'de cumhurbaşkanı olabilecek aday çıkmaması garip değil mi?
Barış Manço ben ileride cumhurbaşkanı olacağım diyordu mesela, vefat etti.
Gundi gibi düşünüyorum.
Gundi kırrodur köylüdür ama dedikleri doğrudur.
Bunların alayı, amacı cambaza bak cenazeye bak demek olan şarlatanlar.
Sen onlara bakarken, arkadan hırsızlar gelip cüzdanını çalışyorlar.
ağzını açıp bakmayacan, hiç bakmamak da mantıksız değil o nedenle
Kesinlikle öyle ben gundiye katılıyorum ama burada manipulasyon yapan yok. Pozisyonuna göre konuşmak normal, karşı pozisyondaki cevap veriyor, eksik yanlış bilgi düzeltiliyor Buradaki kalite twitter'dan daha yüksek. Zaten işe yarar bir tweet var ise buradan illa birisi görüyor yazıyor.
Investing.com 1 saat dayanabiliyorum, komik mesaj çok ama işe yarar mesaj 20 de 1 belki oluyor.
Ben çocukken komşuların plastik, kağıt, metal artıklarını toplayıp hurdacılara satıp harçlığımı çıkarırdım. İş yerlerinde de çaylak, hayır diyemeyen biri deyip çöp işleri verirlerdi ama onlardan da işler nasıl dönüyor anlardım. Belki öyle öyle kişilik gelişti.
Ama doktora sorarsan odaklanma sorunu var, dikkat eksikliği der. Ciddi bir incelemeden geçtim ayrıntılara fazla takıyorsunuz dediler, muhtemelen üst yönetici listesinden sildiler. Yöneticiler ayrıntılar ile ilgilenmez diye bilinir.
Görüldüğü gibi Cumhurbaşkanı her türlü ayrıntıya takan biri ama her şeye yetişmek zor olduğu gibi değerlendirme yeteneği de olması gerekir. Bir kız çocuk kütüphane açılışında buradaki tüm kitapları okudunuz mu dedi, cevap vermedi, yöneticinin okumaya fırsatı olmaz. Dün resmi gazete de 30 Ağustos 2022'de otobüslerde ücretisiz taşınacaklar kararı vardı, imzadan yeni çıktı belki.
işin aslı, işe yarayan veya risk yaratan ayrıntılar önemlidir , diğerlerine çok dikkat etmez insan, algıda seçicilik diye bir şey var.
Margin
1.797.820.240,90
Sanirim rekor