Bu yıl kaybettik seneye de bişey olmaz 2025 derim ben çok mal dağıtıldı
Buradan toparlanma beklemem çok iyi bir haber olmalı bizi önümdeki yılları aalacak
Printable View
Bu yıl kaybettik seneye de bişey olmaz 2025 derim ben çok mal dağıtıldı
Buradan toparlanma beklemem çok iyi bir haber olmalı bizi önümdeki yılları aalacak
Arkadaşlar borsa böyle bir şey işte, diğerleri yıllık %80-100 artarken bu herif %800 küsür artışı görmüştü 1 yılda, ondan önceki 2 yıl da epey artışlar yapmıştı. Almayan herkesi pişman ediyordu, şimdi bu durdu diğerleri gidiyor.
Bu fiyatlardan düzenli olarak biriktirenleri belki de 2 yıl sonra 3 yıl sonra ihya edecek bilemeyiz, belki de bi cacık olmayacak.
Bildiğimiz tek bir şey var eğer tekrar gelirlerse kısa sürede 100 liraya da götürürler ama gelirler mi gelirlerse ne zaman gelirler bilinmez.
Kaldık çük gibi ortada amk
Aynen Patrick.!!!
Enflasyon en az her ay .!!!
%5-6 TL nin alım gücü düşüyor.!!!
Vatandaşın şimdi cebindeki 100TL.!!
12 ay sonrası alım gücü 30 TL ye düşüyor.!!
Paranın zaman değerini hesaplayıp.!!!
Ona göre hesap yapmalı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://i.imgur.com/PF9zbZi.png
50 aylık ortalamada çok kral destek var. Kırılırsa 100 aylık ve 200 aylıkta Çin Seddi var.
ytd
Arkadaşlar dudu abimiz hektaş rahat uyutuyor falan diyordu,
Ben yavaştan geceleri uyumadan önce oflamaya başladım sanki.
Varmı aramızda benden başka rahat uyuyamayan?
Dudu abiyle ben bir olamam. O 4-5 yıl önce almış maliyeti çok çok düşük, her ne kadar maliyet düşük olsa da sonuçta bu fiyatlarda herkes kardan zararda. Herkes için kötü.
Ben 51 liradan beri rahat değilim. 21 den hektaş satıp zirveden ford mu alalım bilemiyorum.
En hızlı çıkması muhtemel hisseler lazım bize, Atatp diyen var, Brsan diyen var, ben Kontr ani bi çıkış yapabilir mi diye düşünüyorum ama düşün düşün pohtur işin.