hani ola ki 100.5-101 üstüne geçersek teorik beklenti kalıcı yukarı dönmeye başlar
kesin döner demiyorum hala geniş yatayda olacağız ama üçgenimsi/kamamsı bişi yukarı kırılmış olacak vs
olursa yakından izlemeli
Printable View
hani ola ki 100.5-101 üstüne geçersek teorik beklenti kalıcı yukarı dönmeye başlar
kesin döner demiyorum hala geniş yatayda olacağız ama üçgenimsi/kamamsı bişi yukarı kırılmış olacak vs
olursa yakından izlemeli
bitcolinciye müdahale etme zamanı geldi... yoksa batıracak şortçuyu
şimdi pala 96000--97500 aralığını destek yapmaya çalışıyorsunya ;
artık 113.000 e kadar almak ile mükellef oldun.
oraya götüremeyeceksen (ki bence götüremezsin ) şu taktayı yukarı doğru zorlamayı bırak
yoksa içinde patlayacak. :kahkah:
tam 100.000 iken yazdık bakalım nolacak ?
bence götürecek (ya da götüreceğiz) ... burayı da alıyoruz gibi görünüyor, ne kalıyor 104+- ve 108+-. taaa aşağılarda çıkışın başladığı gibi iki fibo ortasından alım fışkırdı, kaçma hareketleri var :) he tabi önce 95'e 97'ye in çık vs gibi ufak sorunnar olabilir
kötü sürprizler olsa da yatay uzar yine gideriz gibi bence :) secbulun acı hedefi heyecanna bekliyordum emme iptal olacak gibi şimdilik, bence tabi. yatay uzarsa belki pinler filan blmiyorum
not : bu kadar laf ettim ama 101'i geçtik sanmadan boşta oturuyorum bir yandan :)
özellikle sempati duyduğum (çok yazmışımdır) ethereum'la aramız bozuldu bozulacak
x cycle önceki gibi anca btc tepe yaptıktan sonra hareket edecekse bile bu ne ruhsuzluk arkadaş :thumbdown:
böyle giderse gelecek cycle (ölmez görürsem) tek kuruş ayırmam ... çok da umurundaydı tabi ama ben yine söyleyeyim :)
Bence ... 104+- görürüz gibi artık, orası satışlı olabilir.
Ama birkaç gün daha buralarda ya da üstünde kalırsak 99-100 altına inmeyebiliriz de artık (bu son kısım yarı teknik).
Oranın üstü daha önce de dile getirilen 112-113 hedefe girecek (şimdi de hedefte de parça parça gidelim).
Not : Yalnız tabi 102 çok enteresan ve güçlü bi yer benim tecrübemde - kendi kendine bir bant gibi. Umarım düzeltmeyi yeterli bulmuştur piyasa. Agresif dönemlerinde dolartlyi durdurmuştu. Sonna ısrarlı başekonomist açıklamaları desteğiyle geçilmiş ebesine kadar gitmişti. Yani daha uzaklaşmamız lazım, benim tipik al bölgesi aşırı iyimserliğime tamamen de kapılmayın :)
Çok içimden geldi... 1
Bi dene yazayım
104xxx olmuşuz
.mına godumun uruspusunun bebelerine bak la... trampısı kutlamaya erken başladılar
Ekran başında değilim
Nasıl 90400 aşağı geçilmedi ise, 103800 ünde yukarı geçilmemesi gerekir
Geçiliyorsa sıkıntı var demektir... şortçu üçün