altın ve gümüş israil ********i yüzünden iyi yükseltiler.......
Printable View
altın ve gümüş israil ********i yüzünden iyi yükseltiler.......
Ben yola gelmem yol bana gelsin diyor bak
https://www.youtube.com/shorts/wlueunLoyJc
az kaldı şu ramazan bi bitsin hayırlısıyla ..canım çok fena aslan sütü çekti :rules:
Bugün siftah yapamaduk yımırtalı pideyi cebten alıp eve götürücem dayucuğum sende durum nedir, bugün pek tırtıklamadın herifi :)
Bilgi: BIST Pay Piyasasi 9 Nisan 2024 tarihinde yarim gun acik olacak ve resmi tatil sebebiyle takas yapilamayacaktir. 5 Nisan'da gerceklestirilen islemlerin takasi 15 Nisan'da, 8 ve 9 Nisan tarihlerinde gerceklestirilecek islemlerin takasi ise 16 Nisan'da yapilacaktir. Yurt disi piyasalar ise bayram suresince acik olacak ve yurt disi hisse senedi alim/satim islemleri gerceklestirilebilecektir. Yurt Disi Hisse Senedi islemleri icin resmi tatil suresince Yapi Kredi Mobil uzerinden para transferi islemi yapilamayacaktir.mersis..
Mesaj gelmiş dayu
Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen DEM Parti’nin adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının elinden alınması ve AKP’nin Van İl Seçim Kurulu’ndan mazbata talebinde bulunduğu iddiasının kentte yayılmasıyla kentte gerginlik çıktı. DEM Parti’nin il binası önünde basın açıklaması çağrısıyla yurttaşlar “Abdullah Zeydan onurumuzdur†diyerek sokağa indi.