Bir gazeteci dedi ki siz hiç MHP iktidara gelince, şöyle olacak böyle olacak dendiğini duydunuz mu diye sordu?
Düşündüm de adam haklı, MHP'nin kesinlikle bir iktidara gelme düşüncesi falan yok, asalak olarak yoluna devam etme gayretinde.
Printable View
Bir gazeteci dedi ki siz hiç MHP iktidara gelince, şöyle olacak böyle olacak dendiğini duydunuz mu diye sordu?
Düşündüm de adam haklı, MHP'nin kesinlikle bir iktidara gelme düşüncesi falan yok, asalak olarak yoluna devam etme gayretinde.
Konya'da fabrikalar batma aşamasında ortak arıyorlar bakacaklar. Birde duyduğum Mehmet Şimşek için kısıtlı site kaldığı af mi olur görevden alınırken mi bilmiyorum. Muhtemelen sebepte bu tefrcilere faiz düşmeyecek garantisi vermiş.
Habire ihl açıyorlar ama Konya'da bile ateizm artıyormuş.
Resmi enflasyon 75 , resmi olmayan 100 üzeri ortamda %50 faiz yüksek diyenin yüzüne tükürmek lazım...İhracatçı ise fabrikasını alıp yurtdışına çıkması lazım...Örneğin Mısır ....
Millet alıştı Devlet bankasından düşük faizli paraya; görev zararınıda Millet vergi ile ödesin a.q....Artık görev zararı demiyorlar da Tahsisli sermaye artımı diyorlar :kahkah: