açayım mı yenisini, bu başlıktan memnun musunuz?
Printable View
:he:
yardım etmeye gelen yok ki bitsin
3 gündür banyosuyla uğraşıyom
yarın bitirirsem iyi :kahkah:
başka yerine geçicem
yıllık izin bitiyor karavanın biteceği yok.
eee benim açtığım başlıkları beğenmeyenler vardıAlıntı:
tidebringer
Bıçak kemiği sıyırıyor Bear hocam
gelen gideni aratır.
iniyor paso ama biriktiriyoruz bizde yukarı gitmeye ba-şlarsa azalta azalta önce 0 poza sonra şorta geçmeye başlayacağım
aşağıya 20 yukarıya 20 kademe emir yazmıştım
aşağı doğru 14 kademe birikmiş altta kaldı 6 emir
yukarı tarafta birikti 34 emir
opsiyonlarda olmasa battık diyecem de sağolsun palanene o taraftan harçlığımı veriyor
bu gün olan bir işlem bakalım kaç x kazandırmış hesaplayın
x30put10000
5 * 110 satış (bi kaç gün önce açıldı)
bugün
5*30 alış kapama
edilen karla
5 * 30 alış
10 * 20 alış (şans eseri malzeme almaya eve çıkmıştım satışını yazdım şimdi baktım gitmiş)
15 * 130 a satış
ABV
12x var mıdır ?
hep diyorum ama dinleyen yok viop işlem yapıyorsanız opsiyonları öğrenin.
Uzak olmasan gelirdim ağabeyim.Çocuklarda okula başladı Bu sene köye bile gidemedim.(işden kaytarmak için bahane çok :) )
Opsiyonları anlatmak için sn Albert bey çok aktifdi bir aralar.Tee Adana'ya kadar gelmişdi.Baktım ki hararetli anlatıyor emme velakin bir tek ben varım koca salonda.Burda piyasa oluşmaz diyip fiziken orda olsam da ruhen uçtum gettim.
Ağabeyim kaynakdan çok az anlarım ben acemi puntacıydım bizim tükkanda..Ama yinede çok bilemesemde elektrodu ver dedin mi elektrod ne demem ama.
Bu arada bildiğim kadarıyla sizinkiler zamanında kaynak elektrotlarının distribitörlüğü de yapıyordu.(sahiplik yapısı değişti galiba)
Prim olarak elektrot verseler fena olmaz hani.
saygılar
masada pasta aynı, pay değişkendir. 5-6-7 numaraların ömrü, 1-2-3-4-5 numaraların kararlarını tahmin etmekle geçer.!!!
Masadaki iyi borsacı deyimiyle boğalar.!!!
Kötü borsacı degimiyle ayılar.!!!
Aldıgı pozisyona göre değişkenlik gösterir.!!
Yani yer değiştirir.!!
En son cümlede belirtilen iyi borsacı yoktur.!!!
Anlamı: sosyal medyada Medyada şov yapanlara aldanmayın.!!!
Onlara inanıp
Gaza gelmeyin anlamında.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
8. borsada 'taksici' ya da 'berber' olarak tanimlanan, profesyonel olmayan küçük yatirimcilara denir.!!!
8 numara doğal kaybedendir. :) matriks ekranına bakarken tansiyonu düşer genelde. :) 1-2-3-4 ise doğal kazanandır. çünkü grafiğe bakmaz, grafiği çizerler. :)
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!